Vektorprogrammet utvider til Oslo

Vektorprogrammet er en frivillig studentorganisasjon som sender studenter til ungdomsskoler for å bistå i matematikkundervisningen. Dette gjør at elevene får raskere hjelp i timene og at undervisningen kan tilpasses forskjellige elevgrupper.

Vektorprogrammet startet opp i Trondheim i 2011, utvidet til Ås i 2013 og målet er å gi dette tilbudet til tre skoler i Oslo fra våren 2015. For å gjennomføre dette trenger de deg som brenner for realfag og ønsker å utgjøre en forskjell!

Det skal opprettes et styre bestående av leder, nestleder og sekretær. Disse personene vil ha en avgjørende rolle i arbeidet med å starte og drifte Vektorprogrammet i Oslo. Du vil få muligheten til å tråkke nye stier, sette ditt eget preg på Vektorprogrammet og få mye god erfaring. Høres dette interessant ut? Da kan du komme og snakke med Vektorprogrammet:

Stand: mandag 7. og tirsdag 8. april i Vilhelm Bjerknes hus

Informasjonsmøte: tirsdag 8. april kl. 14.15 i auditorium 2 i Vilhelm Bjerknes hus

Nå har du sjansen til å bidra med dine kunnskaper og ferdigheter for å gjøre oppstarten av Vektorprogrammet i Oslo best mulig! Hva kan vel være bedre enn frivillig realfagsrekruttering?

Facebook-event

Publisert 2. apr. 2014 14:20 - Sist endret 2. okt. 2015 15:14