Vil du inspirere ungdom til å velge teknologi og realfag? Ta jobb som skolebesøker

Brenner du for faget ditt? Vil du formidle kunnskap og engasjement til andre? Bli skolebesøker for UiO og bidra til få elever til å velge teknologi- og realfag!

Glade studenter formidler vitenskap under Åpen dag

Vi søker studenter til MN-fakultetets skolebesøksordning.
Som skolebesøker reiser du ut i skolen for å holde et interaktivt foredrag om et faglig tema du interesserer deg for, og som passer med kompetansemålene i skolen. Videre forteller du om hvordan det er å være student, om studietilbudet vårt, og om karrieremuligheter med teknologi- og realfag. Vi besøker hovedsakelig videregående skoler, men har også et tilbud til ungdomsskolen.

Et skolebesøk varer fra 45-90 minutter. De fleste besøkene finner sted i Oslo og Akershus, men du kan også reise lenger.

Du får
- Opplæring
- Erfaring med å formidle og skape entusiasme rundt faget ditt
- En relevant og givende deltidsjobb
- Nettverk og muligheter innen hele UiO-systemet
- En fleksibel jobb der personlig initiativ er velkomment, og der du har frihet til å forme ditt eget uttrykk

Vi søker deg som
- Er bachelorstudent ved MN. Aller helst går du på 2. året innenfor informatikk, matematikk, geofag, materialvitenskap eller realfagslektor.
- Har ambisjoner om å bli en trygg og dyktig formidler
- Har engasjement for studiene som du ønsker å dele med ungdom

Arbeidstid og lønn:
Skolebesøkene foregår hele året, men det er mest å gjøre fra nyttår og ut april. Besøkene gjennomføres først og fremst på dagtid, og arbeidsmengden er fleksibel. UiO dekker reisekostnader.

Du lønnes også for arbeid med forberedelser og workshops. Lønnstrinn 38 (190,40 kr per time).

Virker dette spennende?
Send søknad, CV og vitnemål/karakterutskrift til ansvarlig for skolebesøksordningen ved MN Anna Valberg. a.h.valberg@mn.uio.no

Søknadsfrist: 20.10.19

Informasjon om skoletilbudet finner du på her.

Merk: Jobben lar seg kombinere med jobb som studentambassadør for UiO.

Publisert 4. okt. 2019 10:55 - Sist endret 4. okt. 2019 13:05