Beskjeder til alle bachelorstudenter på MN

Publisert 20. apr. 2021 13:59

Karrieresenteret ved UiO har skreddersydd et kurstilbud til deg som snart fullfører en grad ved UiO og som skal ut i arbeidslivet.   

Målet er å gi deg gode verktøy i overgangen mellom studieliv og arbeidsliv. Fra Kandidatundersøkelsen vet vi at de som lykkes best i overgangen til arbeidslivet blant annet har startet jobbsøk før endt utdanning og er gode på å kommunisere sin kompetanse. Studenter og nyutdannede som har brukt tilbudene tidligere gir tilbakemeldinger på at kurs og veiledning fra Karrieresenteret har vært nyttig i overgangen mellom studieliv og arbeidsliv.

Se her for mer info og påmelding 

Publisert 24. mars 2021 11:34

Aker Scholarship er et stipend for deg som ønsker å reise utenlands og ta en mastergrad eller ph.d. ved et av verdens ledende universiteter. Stipendet ønsker søkere fra alle fagfelt som har et ønske om å bidra i samfunnet. Det er ingen forpliktelser ovenfor Aker og det ingen krav til hva du skal jobbe med etter studiet. 

Kom på infomøte 12. april kl 16:15-17:15, Zoom.

Les mer om Aker Scholarship og meld deg på infomøte

Se også arrangementet på Aker Scholarship sin Facebook-side

Aker Scholarship har avtaler med Harvard, Caltech, MIT, Stanford, University of Pennsylvania, Oxford, Cambridge, Imperial College London og National University of Singapore (NUS). Som Aker S...

Publisert 28. apr. 2020 10:21

Studiestart høsten 2020 er ikke avlyst, og er minst like viktig som før! Les mer om rammene for studiestarten i år: https://www.mn.uio.no/studier/studiestart/index.html