Informasjonsmøte om Aker scholarship 4. april

Aker Scholarship støtter master- og doktorgrader innenfor alle fagfelt ved ni av verdens ledende universiteter: Harvard, Caltech, MIT, Stanford, University of Pennsylvania, Oxford, Cambridge, Imperial College London og National University of Singapore (NUS). Som Aker Scholar får du finansiering som supplerer andre støtteordninger. Du vil også få viktig bistand i søknadsprosessene til universitetene som ofte kan være kompliserte.

Aker Scholarship tildeles studenter som er faglig sterke og som har et ønske om å bidra i samfunnet. Det er ingen forpliktelser ovenfor Aker og det stilles heller ingen krav til hva du skal jobbe med etter studiet.

Kom på infomøte 4. april kl 14:15-15:15, Georg Sverdrups hus, undervisningsrom 3.

Se mer om Aker scholarship og meld deg på infomøte.

Publisert 21. mars 2019 13:06 - Sist endret 21. mars 2019 13:06