Velkommen til realfagsmiljøet

Velkommen til deg som har søkt studier i realfag og teknologi, og er nysgjerrig på hva som møter deg når du kommer til oss. Her kan du lese mer om hvordan ditt første møte med realfag og teknologi ved Universitetet i Oslo vil bli.

Ekstra undervisningstilbud

Vi har ekstra undervisningtilbud til nye studenter.

Du vil trives fra dag én

.

Studiene dine starter 13. august med full velkomstdag. Alle nye studenter får fadderordning, og vi har et tett sosialt og faglig program i uke 33.

Programseminar

I september skal du reise med studieprogrammet ditt på programseminar. På to dager får du full pakke: Du lærer mer om deg selv, du får venner på studiet og du får faglig inspirasjon.

Det beste læringsmiljøet

Hos oss vil vi at du skal fokusere på læring, og slippe å bekymre deg for så mye annet. Du får et prisvinnende veiledningstilbud gjennom ForVei, Realfagsbiblioteket var årets bibliotek i 2016 og vi har de beste studentforeningene.

Slik er studenthverdagen:

- Å gjøre hverdagslivet til mennesker lettere

Alexandra studerer informatikk og vil gjerne bruke det hun lærer til å gjøre hverdagen lettere for andre. Innimellom henger hun på Escape.
 

- Det går ikke en eneste dag uten at jeg har lært noe nytt

Ivar synes det er morsomt å endelig få fokusere på akkurat tingene han synes er spennende. Du kan også se hvor dagen hans ender.

- Jeg liker å "tenke utenfor boksen"

Elina spiser lunsj blant brunbjørner og studerer nanoteknologi.

Adrian vil jobbe med hydrogenteknologi. Han valgte studier ut i fra interessene, og har i løpet tiden han har studert funnet ut hva han vil jobbe videre med.