To-dagers programseminar med overnatting på Sundvollen ved Tyrifjorden

I løpet av september og oktober reiser alle de nye bachelorstudentene og studentene som startet i fjor på et to dagers faglig-sosialt seminar med overnatting på Sundvolden hotell

Program

I løpet av de to dagene vil du oppleve å treffe andre som har startet på same studieprogram som deg. Alle reiser puljevis med sitt program. Du lærer mer om deg selv og andre - og du får inspirasjon til til å studere informatikk videre. Programmet på seminaret er både faglig og sosialt og vil bestå blant annet av gruppeoppgaver i for eksempel IN1000, litt om studieteknikk og samarbeid og kortere foredrag om aktuelle temaer med mer. 

Du må melde deg på eller si fra om du ikke kan komme via nettskjema. Lenke til nettskjema finner du nederst på denne siden. Påmelding påkrevd og det holdes åpent så lenge det er ledige plasser. Det koster ingenting å delta, reise, opphold og mat er inkludert. Arrangementet er alkoholfritt. Alle bes selvteste seg kvelden før avreise. Om du går glipp av en fysisk gruppetime pga seminaret så møter du bare på en digital gruppe. Går du glipp av en forelesning kan du se denne i opptak

Det settes opp buss om morgenen fra Ole-Johan Dahls hus. Bussene går fra sørenden av bygget. Oppmøte kl 0845, bussene går kl 0900. Vi er tilbake igjen dagen etter senest kl. 16.00.

Ta gjerne med med deg turtøy og gode sko. Det vil bli muligheter for frivillig utendørsaktiviteter. Det kan bli gåtur, spill utendørs ol.

Påmelding, (lenke i boksene)

11. til 12. oktober (frist for påmelding 4. oktober):

Publisert 24. juni 2021 17:41 - Sist endret 20. sep. 2021 12:03