Informasjonsmøte for kybernetikkstudenter

Studenter tatt opp til studieretning for Kybernetikk og autonome systemer på masterprogrammet for Informatikk: Robotikk og intelligente systemer inviteres til ITS på Kjeller for mer informasjon.

Det settes opp felles buss fra Blindern kl 09:30 til informasjonsmøtet (oppmøte utenfor Informatikkbygget/Ole Johan Dahls hus), dersom du ikke foretrekker å komme deg til ITS på egen hånd.

Her vil du møte studenter på eget og andre studieprogram ved Institutt for teknologisystemer, få informasjon om studiet ditt og studiestedet, og få et lite innblikk i mulighetene for masteroppgaver. Du vil også få informasjon om valg av emner, og forhåpentligvis svar på det du måtte lure på i semesterstarten.

Etter informasjonsmøtet vil det bli lunsj, før fadderne tar over med felles aktiviteter. Møtet er rettet mot studenter på kybernetikkretningen, men studenter fra robotikkretningen er også velkomne.

Det går felles buss tilbake fra Kjeller kl 16:00.

Som alltid er det viktig at du holder deg hjemme dersom du er syk, så ta kontakt med oss dersom du ikke kan møte. Det legges ikke opp til en digital versjon av dette informasjonsmøtet, men et referat fra møtet vil bli sendt ut i etterkant. 

Publisert 8. aug. 2022 15:43 - Sist endret 8. aug. 2022 15:43