Konferansen har en teknisk profil, og er relevant for alle som jobber med ulike aspekter av småsatellitter, eller studenter som er interessert i feltet.
Norsk mikrosatellittkonferanse ønsker å være en bro mellom studenter, akademia og norsk industri.
Konferansen avholdes ved OsloMet, studiested Kjeller i Kunnskapsveien 55, 2007 Kjeller.
NB: Konferansen er nå stengt for påmelding.
Konferansen har kapasitet til maks 100 stk. Her gjelder førstemann til mølla.
Konferansen er gratis for alle deltagere.
Program | |
---|---|
10.00-10.20 |
Velkommen og vel møtt |
10:20-10:40 |
Finansieringsmuligheter fra EU Innleder: Øystein Helleren, Norsk Romsenter |
10:40-11:00 |
How can we use smallsats Innleder: Richard Hall, Equinor |
11.00-11.20 | Kaffepause |
11.20-11.40 |
Norwegian Space Cluster & Space Commercialisation - Is Norway ready for Space 4.0? Innleder: Timo Stein, Kjeller Innovasjon |
11:40-12:00 |
Mikrokameraer til mikrosatellitter Innleder: Jostein Thorstensen, SINTEF |
12.00-13.00 | Lunsj |
13:00.13:20 |
Småsatellitter for maritim overvåkning Innleder: Evelyn Honoré-Livermore, KDA |
13:20-13:40 |
Re-engineering ISS technology for microsatellites Innledere: Tore André Bekkeng og Elizabeth Frances Prentice, EIDEL |
13.40-14.00 |
Stemmen fra rommet - en oppdatering fra FFI Innleder: Richard Olsen, FFI |
14.00-14.20 |
CENSSAT-1, framdrift og planer Innleder: Lars Erling Bråten, CENSSS |
14.20-14.40 | Kaffepause |
14.40-15.00 |
Space Norways nye rom infrastrukturer for norske maritime behov innen kommunikasjon og jordobservasjon Innleder: Hans Christian Haugli, Space Norway |
15.00-15.20 |
QBDebris: A CubeSat formation for space debris characterisation Innleder: Raymond Kristiansen, UiT |
15.20-15.40 |
Status Andøya Spaceport Innleder: Ketil Olsen, Andøya Spa |
15.40-16.00 |
Phased Array Antennas for Satellite Ground Stations – Design Considerations and Benefit Analysis Innleder: Hennes Henniger, KSAT |
16.00-16.20 |
ISO 10303 for space and aerospace applications Innleder: Henrik Galtung, Jotne |
16.20- 16.30 | Oppsummering og avslutning |
16.30-18.30 | Mingling og mat |