Velkommen til studiestart!

-Vi gleder oss veldig til å treffe nye og nåværende studenter til et nytt semester i et normalår, sier ITS-studieleder Kaja Mosserud-Haavardsholm.

Studenter utenfor ITS

Faddere og ansatte er klare til å ta i mot nye studenter ved ITS! Bildet er tatt under Fadderuka i 2019. Foto:UiO.

Mandag 29.august starter undervisningen opp igjen på Kjeller-instituttet. ITS tilbyr masterprogrammet Fornybare Energisystemer Fornybare energisystemer - Universitetet i Oslo (uio.no) og studieretningen kybernetikk og autonome systemer Kybernetikk og autonome systemer - Informatikk: robotikk og intelligente systemer - Universitetet i Oslo (uio.no). Neste høst starter instituttet opp med et flunkende nytt masterprogram i Romsystemer som det stilles store forventninger til.

Hektisk uke for nye studenter

-Våre nye studenter er invitert til et informasjonsmøte på ITS førstkommende fredag, sier Mosserud-Haavardsholm.

-Fra 10-12 får de anledning til å møte instituttleder, utdanningsleder, seksjonsledere og undertegnede, sier hun. Det vil bli lagt opp til aktiviteter med faddere, og det vil bli servert mat og drikke. Kybernetikkstudentene ved ITS deltar i tillegg på et fellesmøte ved Institutt for informatikk i dag.

- Det blir storveis med læring, liv og røre på huset igjen etter en lang sommerferie, konkluderer studielederen.

studieleder ved ITS og student fra Portal Space på ITS
Instituttleder Cecilie Rolstad Denby inspiserer her studentforeningen Portal Space sitt arbeid i ITS sine lokaler på Kjeller. Hun har ledet arbeidet som har resultert i et nytt masterprogram i Romsystemer som starter opp ved Universitetet i Oslo neste høst. Foto:UiO.

Publisert 16. aug. 2022 11:58 - Sist endret 16. aug. 2022 12:25