Aktuelle saker

• Fortsatt restriktiv tilgang til UiOs bygninger 8. apr. 2020 12:27

Regjeringen kom 7. april med justering av koronatiltakene som fortsatt innebærer en restriktiv praktisering av tilgang til universitetets bygninger for å forebygge smittespredning. Ansatte og studenter skal som hovedregel jobbe hjemmefra og undervisning gis digitalt ut semesteret.

• UD oppfordrer til å vurdere hjemreise 16. mars 2020 09:59

Utenriksdepartementet oppfordrer alle norske borgere som er på reise i utlandet om å vurdere å reise hjem så snart som mulig, på en trygg og rolig måte, i samråd med sitt reise- eller flyselskap.

• svein Han har utviklet en norsk georadar som skal lete etter liv på Mars 6. mars 2020 15:28

Om et halvt år skal Mars 2020-roveren skytes opp til den røde planeten. Den skal ha med den norske georadaren Rimfax.