Aktuelle saker

Professor Svein-Erik Hamran på Lillestrøm bibliotek
Publisert 25. sep. 2022 12:14

UiO har startet opp med en forelesningsserie hvor forskere presenterer dagsaktuell forskning på Lillestrømbibliotekene én kveld i måneden.

Studenter utenfor ITS
Publisert 16. aug. 2022 11:58

-Vi gleder oss veldig til å treffe nye og nåværende studenter til et nytt semester i et normalår, sier ITS-studieleder Kaja Mosserud-Haavardsholm.

Bildet kan inneholde: fottøy, bukse, jeans, gest, stol.
Publisert 19. feb. 2021 14:59

Spenningen var til å ta og føle på noen minutter i går kveld. Mars-roveren Perseverance med den norsk-produserte georadaren Rimfax, landet trygt på Mars like før klokka 22 i går. 

Publisert 8. sep. 2020 12:56

The first webinar in the 6G Research Visions Webinar Series “Challenges for 6G Addressing a Sustainable Future – What Is Missing Today?” will present the findings by the expert group members who prepared the White Paper on 6G Drivers and the UN SDGs.

 

Bildet kan inneholde: robot, maskin, teknologi, militær robot, landskap.
Publisert 7. juli 2020 14:07

Hør gjerne Forsvarets forskningsinstitutts podcast om sommerens store NASA-ekspedisjon til planeten Mars. Det norske bidraget til oppdraget, er georadaren Rimfax som skal se flere meter ned under Mars-overflaten. Spørsmålet er ikke lenger «Is there life on Mars?», men snarere «Was there life on Mars?». 

Publisert 15. mai 2020 11:18

Regjeringen har åpnet for at flere ansatte skal få komme tilbake til arbeidsplassen sin. For at smittevernhensynene skal ivaretas, har Universitetet i Oslo utviklet en veileder for smittevern. 

Publisert 8. apr. 2020 12:27

Regjeringen kom 7. april med justering av koronatiltakene som fortsatt innebærer en restriktiv praktisering av tilgang til universitetets bygninger for å forebygge smittespredning. Ansatte og studenter skal som hovedregel jobbe hjemmefra og undervisning gis digitalt ut semesteret.

Publisert 16. mars 2020 09:59

Utenriksdepartementet oppfordrer alle norske borgere som er på reise i utlandet om å vurdere å reise hjem så snart som mulig, på en trygg og rolig måte, i samråd med sitt reise- eller flyselskap.