Aktuelle saker

Publisert 16. mars 2020 09:59

Utenriksdepartementet oppfordrer alle norske borgere som er på reise i utlandet om å vurdere å reise hjem så snart som mulig, på en trygg og rolig måte, i samråd med sitt reise- eller flyselskap.

Publisert 3. apr. 2019 15:03

There is no doubt that Australia and Japan are two different countries in many ways, for instance from the point of view of their climate, resources, landscape. Such differences are important when considering which renewable energy sources are appropriate to invest into.

Publisert 25. mars 2019 15:40

Institutt for informatikk etablerer i samarbeid med Institutt for teknologisystemer et nytt masterprogram i informasjonssikkerhet. Masteren gir spesialist-og breddekompetanse i digital sikkerhet.

idepris
Publisert 13. mars 2018 14:32

Har du en idé til et nytt produkt eller en ny tjeneste? Da kan du delta på Idéprisen og vinne 250.000 kroner til å videreutvikle din idé.

Trym Vegard Haavardsholm
Publisert 31. aug. 2017 15:19

ITS tilbyr blant annet utdanning på utvalgte områder innen autonome systemer og sensorteknologier. Hør ITS-foreleser og FFI-forsker Trym Vegard Haavardsholm snakke fra det selvkjørende fartøyet Odin, som i går viste seg frem fra sin beste side for forsvarstopper i Horten.

Nye emner på ITS
Publisert 24. aug. 2017 12:20

Programvaredefinert radio, styring av manipulatorer og mobile roboter og multiagenstystemer er alle nye emner det nå undervises i innen fagretningene autonome systemer og sensorteknologier.