Astrofysisk fagutvalg

(NB: ikke holdt oppdatert. Se "engelsk")

 

Generell info

Astrofysisk Fagutvalg (AFU) er det formelle organet for studentene ved Institutt for Teoretisk Astrofysikk (ITA) ved Universitetet i Oslo.

Vi ivaretar studentenes interesser ved instituttet, blant annet gjennom representanter i Instituttstyret, og tar med aktuelle saker videre oppover i systemet til Matematisk-naturvitenskapelig studentutvalg (MNSU) på fakultetsnivå. Vi har også representanter i programstyret for masterprogrammet i Astronomi og bachelorprogrammet Fysikk, astronomi og meteorolgi (FAM).

Siden ITA er et lite institutt, har vi ingen egen instituttforening. Derfor arrangerer AFU sosiale arrangementer i ny og ne, for eksempel spillkvelder.

Eventuelle spørsmål sendes til oss på e-post: fagutvalget@astro.uio.no.

Sosialt

Vi har regelmessige sosiale arrangementer som inkluderer kjellerkaffe, film- og spillkvelder.

Datoer og informasjon for kommende arrangementer finnes under aktuelt.

Kjellerkaffe:

Kjellerkaffe finner sted i Stjernekjelleren, hvor vi tilbyr kaffe, varmt vann for te og forfriskninger. Alle stipendiater, postdoktorer og professorer er velkomne, dette er en gylden mulighet for studenter og ansatte til å sosialisere. Bring gjerne egen lunsj.

 

Bordtennis:

Vi har et bordtennisbord i kjelleren tilgjengelig for dem som vil bruke det. Racketter og baller ligger i en eske i hylla på lesesalen. Vi ber om at ingen spiller bordtennis før etter kl. 16:00, for å beholde en god arbeidsro for de som arbeider i etasjene over.

Publisert 5. nov. 2010 11:45 - Sist endret 27. sep. 2022 09:45