Sommerjobber for studenter ved CCSE sommeren 2019

Sommeren 2019 tilbyr vi sommerjobber for å jobbe med undervisningsutvikling og sommerjobber som forskningsassistent.

Sommerjobb for engasjerte studenter – bidra til å utvikle bedre undervisning

Har du lyst til å bidra til utvikling av MNs utdanninger gjennom arbeid med undervisningsressurser på grunnemnene våre? 

Vi arbeider med å integrere databeregninger/programmering i grunnemnene og ønsker hjelp fra engasjerte og kreative studenter til å utvikle undervisningen videre. Du vil jobbe i et team med flere studenter som arbeider med å integrere beregninger i oppgaver, eksempler, eller læringsmateriale i grunnemnene ved fakultetet.

Du må være bachelor- eller masterstudent, beherske grunnleggende vitenskapelig programmering og ha gode karakterer. Prosjektet vil være av inntil 4 ukers / 150 timers varighet med fleksibel arbeidstid. Hvilke emner det vil arbeides med, vil avhenge av behov.

Utvidet frist: Søk innen 4. februar 2019

Sommerjobb som forskningsassistent

Vi tilbyr ca. 10 sommerstipend for studenter som ønsker å delta i forskningsprosjekter i sommer. Prosjektet finansieres av midler fra Thon-stiftelsen til et prosjekt kalt ”Tverrfaglige grand challenges for studenter”.

Fokus for prosjektet vil være grunnforskning på friksjon, transport i nanoporøse materialer eller fysisk modellering av nevrofysiologiske prosesser. Prosjektet vil være av inntil 4 ukers / 150 timers varighet med fleksibel arbeidstid.

Utvidet frist: Søk innen 4. februar 2019

Centre for Computing in Science Education (CCSE)

CCSE er et Senter for Fremragende Utdanning (SFU) ved MN-fakultetet på Universitetet i Oslo. Senteret arbeider med å integrere databeregninger og programmering i utdanningene – slik at du som student lærer å bruke databeregninger som en naturlig del av det faget du studerer.

Publisert 19. des. 2018 15:44 - Sist endret 24. jan. 2019 10:11