Aktuelle saker

Bildet kan inneholde: produkt, teknologi, data-tastatur, elektronisk apparat.
Publisert 4. juli 2019 14:09

Universitetet i Oslo har sammen med fem sterke partnere mottatt EU-midler til et prosjekt, som skal gi ny kunnskap om "transferable skills" og samtidig skape fundamentet for en fremtidig universitetsallianse.

Discussing the challenges; UiO, ProFag and Bærum kommune
Publisert 8. apr. 2019 15:34

What are the experiences so far when it comes to implementing scientific programming in the Norwegian curriculum? In "Abels utsikt" at the very top of the math building, teachers and professors engaging in computing for science education got together to exchange ideas.

Publisert 19. des. 2018 15:44

Sommeren 2019 tilbyr vi sommerjobber for å jobbe med undervisningsutvikling og sommerjobber som forskningsassistent.

dame rekker opp hånden i klassen
Publisert 10. okt. 2018 20:03

Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet bidrar til fremtidens skole gjennom å tilby etterutdanning for lærere  i realfaglig programmering.