2012-05-16: Referat fra møte i Fysisk fagutvalg

  1. Godkjenning av dagsorden: Godkjent.
  2. Godkjenning av referat: Godkjent.
  3. Post: Ingen post.
  4. Møte:
    1. Yngvil har vært på SUFU: Forslag om opprettelse av et nytt optikk- og fotonikkfag. Det ble bestemt at forslagsstillerne måtte konkretisere det litt mer. De gikk gjennom fagevalueringene, de var greie. Det ble også bestemt at alle gruppelærerstillinger skal lyses ut på et eller annet vis.
  5. Fagevaluering
    1. De fleste skal purre en gang til.
  6. Regneverksted
    1. Eva har snakka med Christine, og det ser ut som vi får lov til å love bort gavekort til FYS-MEK-gruppelærerne. Jonas og Jørgen sender ut en mail til de andre gruppelærerne i FYS-MEK og prøver å lokke. Vi sier at de som får gavekort må regne med å være der en stund. Yngvil fikser mat. Eva printer ut eksamensoppgaver. Kari blæster i FYS-MEK neste uke. Jørgen reserverer rommet. Kari fikser lapper.
  7. Bibliotek
    1. Fredrik har laga reglement, ikke lapper. (Derav misforståelse i forrige referat.) Vi lager lapper i plenum etterpå. Studiekonsulentene har sendt ut beskjed til alle bachelorstudentene. Jonas og Eva blæster i svingninger. Kari får noen til å blæste førsteåret. Eva skal snakke med Loose om strøm.
  8. Fadderuka
    1. Planleggingen fortsetter...
  9. Knask
    1. Godkjent. Eva tar med knask neste gang.
  10. Eventuelt
    1. MNSU: Allmøte pluss grilling pluss pub-med-professor 24. mai! Kl. 16.15 på RF. Håper så mange som mulig kan komme. Vi skal prøve å finne noen fysikkfolk til å være med i MNSU. FFU-medlemmer er spesielt velkomne.
    2. Fredrik har fiksa hytte fra 15.-16. september. Dermed bestemmer vi at allmøtet blir den 5. september.
Av Jørgen Eriksson Midtbø, sekretær
Publisert 23. mai 2012 09:31