2014-05-23-Referat fra møte FFU

1 GAD

Godkjent

 

2 GAR

Godkjent

 

3 Post/epost

Jørgen og Anne-Marthe har fått en epost fra Eli, skal videresende til oss.

 

4 Møte

Kristian har vært på møte i TU: skal ha to møter til før sommeren fordi mange skal ansettes. Første uka i juni krasjer kanskje med muntlig eksamen i Fys3510. Kan kanskje bare få sakspapierene på epost og lese de på egenhånd. Finn ut hvem som er vara.

 

Jørgen: vil ha liste over alle med verv og kanskje også telefonnumre. Anne-Marthe ordner etter eksamen.

 

Einar: MATNATs karrieredag à la @IFI. Ambisjonen er å gjøre det til et stort varemerke. Kun matnatorienterte selskaper. CV-kurs før dagen så folk kan skaffe seg sommerjobb. Konkurranse: frist søndag om å gjøre å komme på beste navn, kan vinne 1000kr i form av universelt gavekort. Send til MATNATs facebookside. Vi studenter burde gå rundt å blæste for å få folk til å komme. 10-12 000 kr pr stand går til arrangementsutgifter.

 

Anne-Marthe: møte i STUT: nasjonal undervisningspris. Skal dele ut inntil 10 gevinster på 500 000kr. Kan nominere undervisere (ned til andreamansuensis?) og forskningsprosjekter. Torgeir ser på Arnt Inge. Tar med Are Raklevs nominasjon.

 

5 Allmøte til høsten

Skal sette dato. Må rekke blæsting og vaffelstand. Setter til 3dje september.

 

6 Storefy

Jørgen: alle på FI er for endringene vi foreslår. Eli Olaug har tatt det opp med fakultetet og alle som trenger å gi klarsignal. Kan ikke gjøre noe før det blir utredet. Dårlig erfaringer fra VB; ingen eksamsplasser der lenger. Storefy er siste plassen fakultetet styrer selv for eksamensavvikling de må sjekke at eksamensbehovet blir ivaretatt. Må beregne om det er plass til like mange eksamensplasser som det er nå, Jørgen har gjort det, men fint om noen ettergår og sender inn beskrivelse av vår løsning som et forslag. Anne-Marthe og Jon Vegard gjør det. Kan bruke mindre bord, VB har noen av det slaget. Jørgen demonstrerer på tavla.

Hvis vi får mange tavler kan de settes mellom bord ved eksamen for å spare plass. Gruppetimer kan godt avholdes i storefy i en liten seksjon med terminaler. Kan bli problemer med endring av termstua, den skal kunne brukes til undervisning.

Trenger en gjeng til å sette ut borda før eksamen, idrettsbygningen har sjauegjengen.

 

7 Knask

Godkjent

 

8 Ev.

Skal vi ta ett møte til før sommeren og så stopp? Ser an om det finnes saker vi skal ta opp.

 

Einar: har fått ny prosjektor av Dag Magnus pg pc fra Anders Malthe Sørensen. Settes i kjelleren, skal være åpen så folk kan bruke den. Må køpe nintendo64 kontrollerere med usb til pc fra ebay (100kr/stk). Må kjøpe ny brødrister og sånn grillting.

 

Må se på hvordan fagevalureinger virker nå. Kan være problematisk at det er etter eksamen.

 

Jon Vegard: trenger gruppelærere til Fys2130 og FysMek1110!

Jon Vegard: har vært på styreopplæringskurs. Det var artig og han anbefaler andre å være med på det neste gang!

Publisert 9. sep. 2014 18:55