2014-09-03-Referat fra møte FFU

1 Gad

Godkjent

 

2 Gar

Godkjent

 

3 Post/epost

Epost angående utdanningsseminar se punkt 8 ev.

Epost om UNIK- vi er kanskje ikke egnet for det der.

 

4 Møte

August har vært på møte i TU i sommerferien.

 

5 Vaffelstand nr 2

Vi skal ha en til, må starte minst en halvtime i forveien denne gangen. Tar det på tirsdag (samme dag som allmøtet) i overlappet mellom Fys1120-og Ast1100-forelesninger. Mathias og Halldor tar med kaffe og blæster til gruppetimene til førsteårsfysikkstudenter i NHA på mandag, Jørgen og Wilhelm gjør tilsvarende på tirsdag og setter opp vaffelstanden. Einar, Anne-Marthe og Henrik (og andre som kan) tar over vaffelstanden fra kl. 12.

Vi må huske å kjøpe formfett.

 

6 Storefy

Vi vil delta på møtet fakultetet skal ha om storefy. Jørgen og Vetle har snakka med Dag Magnus om det, tydeligvis mange som burde deltatt som ikke kan møte opp. De må ha med en student.

Anne-Marthe tar det opp på neste MNSUmøte.

Hvis vi kjøper inn bordene til læringssenteret og bruker dem i storefy fram til læringssenteret skal åpnes vil vi ha brukt 0 kr.

 

7 Knask

Godkjent, Einar tar med neste gang.

 

8 Ev.

 

Utdanningsseminar: de vil ha 1-2 representanter fra oss til en halv dag med foredrag om hva som foregår på fakultetet om dagen. Neste torsdag fra 11.30. Vi sender Jon Vegard, Anne-Marthe drar også hvis ingen andre vil.

KSI-hytta er bestilt til feltturen. 25-26 oktober. Jørgen foreleser. Må begynne å blæste, helst ila måneden, passer med vaffelstand. Jørgen sørger for at det kommer på emnesiden til Fys1120. Vetle lager påmeldingsskjema og fikser FB-event. Han lager event for allmøtet også. Må snakke med Pejman om mat og Henrik Oppen om natursti. Anne-Marthe sjekker om Jon Vegard kan fikse flyers om felttur. Bra om vi får med Anders og Henrik Sveinsson som gruppelærere.

Innspill om opptakskrav må komme ila morgendagen.

Publisert 15. sep. 2014 19:07