2014-09-29-Referat fra møte FFU

1 GAD

Godkjent

 

2 GAR

Godkjent

 

3 Post/epost

Om utdanningsseminar, se eget punkt.

 

4 Møte

August har vært på møte i TU.

Anna og Einar: har vært i møte om Realkarriere. Det ble tatt opp at UiO har veldig strenge rammer for hvordan en nettside skal se ut, så de får ikke lov til å lage nettsiden til karrieredagen fin. De skal også lage nettskjema for påmelding til speed-intervjuer, men det er problemer med krasj av tidspunkter (vilkårlig mange kan melde seg opp til samme tidspunkt på nettskjema), har noen forslag til å løse dette?

 

5 Møte med Grete og Eli Olaug

Satt til tirsdag 14.10 kl. 12-13.

 

6 Utdanningsseminar med MN

Idèmyldring for fakultetet med fokus på forskning og utdanning 10 oktober. Fint om noen fra FFU kan møte opp som studentrepresentanter. Anne-Marthe har sagt hun kan, August melder seg.

 

7 Nobelprisutdeling

Tirsdag 7. oktober etter kl. 11 i Store fysiske auditorium. Vil gjerne ha noen fra FFU til å servere kaffe, men alle her er opptatt. Anders og Henrik kan hvis forelesning i fys4170 blir utsatt den dagen.

 

8 Knask

Godkjent, Henrik tar med neste gang.

 

9 Ev.

Anders har fått mail fra Anders Malthe Sørensen: han skal være med i en hurtigarbeidende gruppe som skal komme med innspill til fremtidensFAM-program. Første møte er 7. oktober, han skal se hva det dreier seg om.

 

Publisert 23. okt. 2014 18:59 - Sist endret 23. okt. 2014 18:59