2014-10-09-Referat fra møte FFU

1 Gad

Godkjent

 

2 Gar

Godkjent

 

3 Post/epost

Epost fra Anrt Inge, se punkt 8 ev.

Lillefy stenges, se punkt 8 ev.

Fått epost fra Menageriet om valg av representant til programrådet. De har selv valgt, men ønsker allikevel at det skal være et punkt på Fysisk Fagutvalgs allmøte.

 

4 Møte

Ingen har vært på møte.

 

5 Nytt SUFU mandat

Det har kommet et nytt skriv om hva som skal være mandatet til SUFU. Virker ikke så klart definert. Vi vil ta opp ullenheten i dette og spørsmål angående antall perioder man kan sitte, siden det er stor forskjell på student og ansatt. Kjipt å bli hindra hvis det er praktisk at en student sitter i 3 sammenhengende år. Torgeir og Jon Vegard vil ta det videre.

 

6 Storefy

Jørgen har laga 3d-tegninger som illustrerer hvordan vi tenker og kan brukes i møtet med fakultetet. Eli Olaug har skrevet tilbakemelding på synspunktene til fakultetet.

 

7 Knask

Godkjent, børek neste gang.

 

8 Ev.

Inf1100

Trenger gruppelærere for den fysikkorienterte obligen 22/23/24/25 september. Send mail eller sms til Arnt Inge for påmelding og hvilken dag det passer. Si ifra til Anne-marthe om når dere kan delta så hun vet hvilke dager det trengs flere.

 

Uke 39/40/41: Lillefy stenger

Alternative veier til pauserommet diskuteres. Vi burde begynne å bruke storefy, men det går ikke i midtveisuka. Termstua kan brukes, helst hvis det er mulighet for å flytte alle skjermene som står der så det blir litt koseligere. Lager prøveprosjekt for Storefy i disse ukene og satser på å få tilbakemeldinger fra studenter om hvordan de synes det funker. Alle må blæste til folk på kullene sine.

Vi må kanskje flytte pultene på Lillefy når arbeidet skal starte.

 

Vaffelstand

Vetle kjøper greier i morra. Vetle, Wilhelm og Jørgen tar med vaffeljern.

 

Wilhelm: Vil kaste ut kjøkkenbenker og sette inn nye ting fra IKEA for å gjøre det triveligere. Skal sende mail til Dag Magnus om vi kan få penger til det.

Publisert 23. okt. 2014 18:55 - Sist endret 23. okt. 2014 18:55