2014-10-20-Referat fra møte FFU

1 GAD

Godkjent

 

2 GAR

Ikke godkjent, bortglemt.

 

3 Post/epost

Fra Lars, instituttlederen om oppussingsarbeidet. Vi kan bruke lesesalen en stund til.

 

4 Møte

Anna har vært på møte i SUFU. Det ble snakket om reglementet for obliger på Fysisk Institutt. De fleste kursene har sitt eget opplegg. Det blir stor forskjell på første og andre semester. Vil utarbeide regelverk for å strømlinjeforme det, gjøre det likt for alle fag. Kan kopiere matte sitt regelverk. Fellesfrister kan være lurt.

Innspill fra FFU: kursleder burde selv sette frist for innlevering etter kursets behov. Kan være lurt med en felles infoside.

 

Oppfølging av masterstudenter: noen får veldig dårlig oppfølging. Vil kvalitetssikre veiledningen. Diskusjon rundt hvor mye studenter skal forvente. Det har også vært problemer med at noen møter ikke opp til veiledningstime.

Vedtok ending i fys4180 - Eksperimentelle metoder: oppgaven skal ikke være direkte knyttet til masteroppgave, men kan taes ved den gruppen man tilhører.

 

5 Felttur

Trenger hjelp på kjøkkenet: Wilhelm melder seg, hvis han kan være med. Anna blir med.

Vetle blir med Einar og handler på torsdag.

 

6 Emneevalueringer

Studiekonsulentene vil vi skal snakke med de hvis det er noen kurs vi vil ta for oss. Termofysikk, elektromagnetisme og computational physics skal evalueres. Konsulentene sender oss en liste med emner som trenger hjelp til evaluering.

 

7 Knask

Ikke godkjent, Velte MÅ ta med neste gang.

 

8 Ev.

Jørgen sier han neppe kan være sekretær, det blir for mye kræsj. Henrik blir sekretær, Vetle blir vara, Wilhelm blir dobbeltvara.

 

Fagutvalgsmiddag: noen ønsker? Folk som ikke har svart på doodlen må svare. Komite: Anders og Anne-Marthe melder seg til å ta seg av det praktiske. Anders foreslår å spise i nærheten av ham og stikke til ham etterpå.

 

Anne-Marthe og Ellen har laget lesesalsregler og lagt på pultene til alle.

 

Møte med Grete (Eli Olaug var sjuk): tok opp podcast og Storefys nye møbler, subatomær-og eksperimentalfysikk. Studieadministrasjonen ønsker mer kontakt mellom FAM, ELDAT og MENA.

Publisert 31. okt. 2014 18:39 - Sist endret 31. okt. 2014 18:39