2014-11-03-Referat fra møte FFU

1 Gad

Godkjent

 

2 Gar

Godkjent

 

3 Post/epost

Fra Espen Murtnes, se eget punkt om alternativ oblig.

 

4 Møte

Einar har vært på møte om karrieredagen: Kripos kommer. Instituttledelsen skal prøve å invitere noen. Plakater har ankommet. Hvis det ikke er fler enn 20 påmeldte bedrifter innen 1. desember vurderes det å droppe karrieredagen. Foreløpig er det få faktiske påmeldte, men det pleier å komme mange påmeldinger i siste liten. MENA har sin karrieredag på torsdag, det kommer fem bedrifter, kan være greit å sjekke ut.

 

 

5 Økonomi

Vi har visst ikke så mye penger. Einar har spurt om vi får dekket kostnad for hytte og matinnkjøp av instituttet, det burde gå bra.

 

6 FFU, alternativ Oblig

Vi har blitt spurt om vi fra neste høst vil arrangere den alternative obligen? Dvs. at vi tar oss av det praktiske de tre kveldene det er oblighjelp: stiller med gruppelærere og bestiller pizza. Arnt Inge lager selve obligen. Vi gjør det praktisk talt allerede, nå kan vi få penger for det også!

 

7 Knask

Godkjent, Trond-Wiggo tar med neste gang.

 

8 Ev.

Anne-Marthe: Vil ha flest mulig med på MNSUmiddag. Man kan melde seg på til henne. Påmeldingsfrist er 6 november. Middag neste torsdag.

 

Styrekurs arrangeres rundt 10. november. Stort sett for instituttstyrefolk, men kan være greit å delta på, Jon Vegard anbefaler det.

 

Anders om læringssenteret: Eli (studentrepresentant) har vært på møte i dag. Mye snakk om hvodan inngangspartiet skal se ut, det skal tematiseres. Vil vise et litt moderne aspekt av fysikken. Kom med forslag!

Publisert 15. nov. 2014 20:20