2014-11-17-Referat fra møte FFU

1 GAD

Godkjent

 

2 GAR

Godkjent

 

3 post/epost

Ingenting

 

4 Møte

Anna og Jon Vegard har vært på møte i SUFU. Devilry ble diskutert. Noen forelesere lurer på hva de skal bruke det til. Det skal bli mer bruk av Devilry etterhvert. Infomøte for de som skal gå master, det skal kanskje bli stands. De vil ha det som en stor event i stedet for flere små.

Interact: om hvordan bachelorprogrammene skal være. Det kom opp forslag til skjema for evaluering av FAM-programmet og forslag til endring av kompetansekrav for opptak til master for 15. Det meste forblir likt, men Computational Physics skal kanskje ta vekk fys3150 og bare ha fys4150. Elektronikk skal ikke ha fys3240. Et comp. phys. masterfag skal endres, vil ikke ha muntlig eksamen, men prosjekter og intensivt labarbeid.

Jørgen om skjemaer: de burde lages bra, man kan spørre noen som kan lage skjemaer om å gjøre det, f.eks er skolelaben flinke.

 

Einar har vært i møte om Realkarriere: Tre påmeldte bedrifter, men hvis ikke minst 15 er påmeldt innen jul droppes det antakelig. Instituttledelsen skal benytte seg av sine bedriftskontakter. Hvis noen har kontakter, si ifra til Einar. 150 bedrifter har blitt invitert.

 

5 Fagevaluering

Jon Vegard har sendt ut liste over hvem som skal evaluere hvilke kurs. Gjøres etter eksamenen i kurset. Få snakka med foreleser og finn dato. Vi skal fylle ut skjema, men kun foreleser har tilgang på nettskjemaet. De som skal være med: foreleser, emneansvarlig, gruppelærer, labveileder, studenter. Vi skal være observatører.

 

6 Spinntur

Kristian fikk mail fra Wilhelm, han har sendt mail til farmasihytta. Den er ledig hele april. Jørgen sier den ikke er egna for spinntur.

 

 

7 Regneverksted

August har ikke fått tak i folk enda.

 

8 Allmøte

Sette dato allerede nå: foreslår 20. januar kl 17.15. Jon Vegard sender ut innkalling.

Vetle ordner med statuttendringer om anonymt valg. Trond Wiggo kjøper børek.

 

9 Knask

Ikke godkjendt: Wilhelm neste gang.

 

10 Ev.

På torsdag har MSNU allmøte. Anne-Marthe skal stille til leder, så alle må møte RF kjelleren 17.15 for å stemme. Gratis taco. De som vil være med i MSNU har muligheten nå.

 

 

11 Bilde

Utsatt en uke siden ikke alle er her.

 

Publisert 4. feb. 2015 14:42