Laptophjelp

Alle studenter på MN er velkommen til studielaben ved Institutt for informatikk og på Realfagsbiblioteket i Vilhelm Bjerknes' hus for hjelp med sin personlige bærbare datamaskin.

Få hjelp til:

• Installasjon av Ubuntu
  • Installasjon av Windows
  • Noe feilsøking og feilretting på Linux, Windows og Mac
  • Installering og konfigurering av programvare til kurs
  • Oppkobling mot det trådløse uio-nettet
  • Utskriftsoppsett

Vi kan også hjelpe deg hvis du har problemer med brukernavn og passord ved UiO (husk gyldig legitimasjon).
Har du andre problemer enn de over, kom innom, så ser vi hva vi kan gjøre.

Merk at vi ikke kommer til å ta over datamaskinen din og løse alt på magisk vis. Vi tilbyr gode råd og kompetanse og ønsker at du skal lære noe i prosessen. Kanskje du klarer å fikse det selv neste gang?

Husk:

• Ta med strømadapter til datamaskinen.
  • Hvis du vil ha hjelp til reinstall, ta sikkerhetskopi av viktige filer før du kommer
  • Ta med tålmodighet, ting kan ta tid, og det kan hende du må vente på tur.
Publisert 21. sep. 2015 10:39 - Sist endret 7. sep. 2020 17:43