Aktuelt

• portrett-wanja-paulsen-dorthea-gjestvang Suksess med åpne diskusjonsoppgaver 7. jan. 2020 11:54

Studentene i kjernefysikk tar grep om egen læring.

• real-kake-foto-hilde-omberg Lansering av ressurs for undervisningsplanlegging 15. aug. 2019 15:05

Nye nettsider om undervisingplanlegging med aktiv læring ble lansert med foredrag, filmvisning og kake!

• underverktone UnderVerk på Lysebu 12. juni 2019 07:43

Hvordan kan du arbeide forskningsbasert med egen undervisning? Og hvordan kan vi jobbe sammen for å utvikle god undervisning og utdanning? Institutt for biovitenskap (IBV) starter opp Undervisningsverkstedet UnderVerk.

• asmund-og-jeg-planlegger-video KURT hjelper deg med å utvikle undervisningen 22. mai 2019 18:04

KURT lager nettsider som skal hjelpe deg med undervisningen. Her får du hjelp til planlegging og konkrete forslag til metoder for aktiv læring.