Aktuelt

• Bildet kan inneholde: baize, yttertøy, smil, skjorte, pool-spiller. MN jobber for en bedre skole 4. feb. 2021 08:45

Programmering kan endre både undervisningen og pedagogikken i skolen. Lærerene får etterutdanning via undervisningsmodulen Realfaglig programmering for lærere (Profag), som er en del av Center for Computing in Science Education (CCSE) ved UiO.

• Bildet kan inneholde: kropp av vann, natur, briller, himmel, landformer langs kysten og havet. REAL undervisning om vurdering 11. jan. 2021 18:44

Koronapandemien har en egen evne til å stressteste virksomheten ved universitetet og i samfunnet for øvrig. Ved MN har vi spesielt kjent på utfordringene knyttet til digital hjemmeeksamen og digital undervisning.

• Bildet kan inneholde: jobb, læring, datamaskin, teknologi, programvareutvikling. MN bidrar til kompetanseheving av 70 000 lærere i grunnskolen 8. okt. 2020 21:12

Denne høsten skal 70 000 lærere i grunnskolen undervise etter nye læreplaner. 33 000 av disse lærerne er matematikklærere med særskilt ansvar for å introdusere elevene for programmering og algoritmisk tenkning. MN har laget ressursene som skal hjelpe dem.

• Collage of faces on Zoom. Seminar: Scientific Teaching with iEarth 8. juni 2020 11:40

KURT and iEarth hosted a digital seminar about teaching