Aktuelt

• Bildet kan inneholde: samtale, læring, jobb, interaksjon, kollisjonsarbeider. MNT-konferansen 2023 21. sep. 2022 10:55

Undervisning innen matematikk, naturvitenskap og teknologi (MNT) har en egen konferanse, nemlig MNT-konferansen, og i 2023 arrangeres den ved Universitetet i Stavanger.

• Bildet kan inneholde: bord, samfunnet, teknologi, presentasjon, visningsenhet. REAL Undervisning – undervisning for bærekraft 25. aug. 2022 11:14

UiOs strategi 2030 sier tydelig at «UiO skal utdanne studenter med kunnskap, evne og vilje til å skape en bedre verden». Ingen er uenig i at dette er en god og viktig målsetning. Derimot er det ikke like tydelig hvordan vi helt konkret skal få det til i de enkelte emnene og i undervisningen vår. Undervisning for bærekraft var tema på REAL Undervisning i august.

• Bildet kan inneholde: Smil. Læring som samarbeid mellom undervisere og studenter 24. mai 2022 18:22

Etter pandemien har det aldri vært tydeligere at det er viktig med et godt samarbeid mellom studenter og undervisere. I anledning REAL Prat den 30. mai 2022, har vi snakket med Tone Fredsvik Gregers, biolog/immunolog som ble meritert underviser i 2021 for å høre mer om hennes tanker rundt samarbeidet mellom underviser og studenter.

• Bildet kan inneholde: smil, jeans, datamaskin, laptop, personlig datamaskin. NAT3000 - videreutdanning i realfaglig programmering 6. feb. 2022 12:48

Høsten 2021 startet matematisk-naturvitenskapelig fakultetet opp et videreutdanningstilbud i realfaglig programmering for lærere som underviser i videregående skole. Emnet er på 15 studiepoeng og går over ett år. Lærere fra flere steder i landet deltar.

Ingen kommende arrangementer.