Møte i Studieutvalget 24. mai 2013

Saksliste

 

Sak Tema Sakspapirer
1. Nye rutiner for evalueringer av utdanningen
  1. Forslag til nye rutiner sendes på høring og endelig forslag skal behandles i fakultetestyret 17. juni. Det er bred enighet om hovedinnholdet i de nye rutinene.  Diskusjonen dreide seg om ulike behov og ønsker rundt bruk av studentevalueringer samt utfordringer med å få en tilstrekkelig høy svarprosent på disse.

Fakultetsstyresaken

 

2. Arbeidsprosesser knyttet til emnebeskrivelser Nye retningslinjer for arbeid med emnebeskrivelser skal gi likebehandling av studenter, sikre god informasjon i tide til studenter, tydeliggjøre roller og ansvar samt sikre  effektive arbeidsprosesser og  enhetlig praktisering av regelverk og kvalitetssystem. Notat med nye retningslinjer
3. Status på mottak av nye studenter 1. dag Arbeidet er igang men det er litt varierende hvem som er involvert i dette arbeidet på det enkelte institutt. Gode erfaringer med at nye forslag samt møte mellom faddere, vitenskapelige og studieadministrative har trigget nye ideer med en faglig / lokal forankring.  
Eventuelt

Undervisningsleder er ulikt plassert i lederstrukturen ved de ulike instituttene. Det er nå ønske om å få undervisningsleder formelt inn i ledergruppen på instituttet.

Undervisningsleder er i realiteten en utdanningsleder og fakultetet vurderer å bruke begrepet utdanningsleder idet det sier noe om et ansvar utover ren undervisning. Dette er i tråd med fakultetesstyrets vedtak om å overføre den daglige forvaltningen av studieprogrammer til instituttene.

 
Publisert 13. juni 2013 14:19 - Sist endra 13. juni 2013 14:25