Møte i Studieutvalget 7. november 2014

Saksliste

 

Sak Tema Sakspapirer
1 –  Analyse over opptak og gjennomstrømming i dag – som grunnlag for antall studieplasser

Basert på blant annet gjennomstrømming og antall søkere per studieplass, har Anne Lise Siljeholm Hansen laget et forslag til fordeling av studieplasser for studieprogrammene i den reviderte bachelorporteføljen. Anne Lise presenterte forslaget sitt for studieutvalget og vi åpnet for diskusjon.

Mot slutten av denne diskusjonen kom romfordelingen ved MN-fakultetet opp. Denne romfordelingen er nå klargjort for neste semesters undervisning. Det ble kommentert at det er uheldig om undervisningen til forelesere som podcaster, blir lagt til auditorier og grupperom der det ikke er opptaksutstyr. Anne Lise understreket at det er viktig å melde inn slike ting så tidlig som mulig, slik at de som jobber med undervisningsplanlegging rekker å ta hensyn til dette før romplanen for påfølgende semesteret blir lagt.

 

 

2 – Oversikt over foreslått bachelorportefølje og tentativ masterportefølje, med institutttilhørighet

Det ble på forrige møte bestemt at vi skal lage en samleoversikt over foreslått programportefølje ved MN-fakultet på bakgrunn av enkeltskissene som utdanningslederne har sendt inn. Andreas Tandberg har laget et foreløpig utkast til en slik samleoversikt. Oversikten  inneholder revidert bachelorportefølje og tentativ masterportefølje, samt instituttilhørighet. Andreas la frem utkastet for studieutvalget og fikk godkjenning til å arbeide videre med formatet han hadde valgt. [Det endelige utkastet til samleoversikt ble lagt frem på halvdagsseminaret til utdanningsutvalget mandag 10/11, der det ble godkjent]. Samleoversikten er nå ute hos utdanningslederne til korrektur og blir lagt ut i dette referatet så snart det er klart.

 

Publisert 14. nov. 2014 10:39 - Sist endra 14. nov. 2014 12:30