Møte i Studieutvalget 14. november 2014

Saksliste

 

Sak Tema Sakspapirer
1 –  Orienteringer

Solveig Kristensen åpnet med å orientere fra eksterne møter og prosesser som på ulike vis har innvirkning på utdanningen ved MN-fakultetet. 

 

 

2 – Yrkesaktivitet/relevans for programmene

Tildeling av studieplasser har tidligere i stor grad vært basert på gjennomstrømning av studenter i studieprogrammet og på søkergrunnlaget. Med kandidatundersøkelsen har vi nå bedre kunnskap om våre kandidaters yrkesaktivitet etter endt utdanning. Undersøkelsen viser blant annet hvor mange kandidater fra de ulike studieprogrammene som har fått jobb, og hvor relevant jobb kandidatene har fått. Det vi nå vurderer, er om disse forholdene skal innvirke på tildeling av studieplasser. Basert på årets kandidatundersøkelse presenterte Yvonne Halle en oversikt over yrkesaktivitet og grad av utdanningsrelevant jobb hos kandidatene fra våre programmer.

 

3 – Programutvikling På halvdagsseminaret mandag 10/11 startet arbeidet med å definere læringsmål og overordnet innhold i de reviderte studieprogrammene. Knut Mørken innledet om det videre arbeidet med programinnholdet, og vi åpnet for diskusjon.  
Publisert 20. nov. 2014 10:06 - Sist endra 20. nov. 2014 11:00