Møte i Studieutvalget 21. november 2014

Saksliste

 

Sak Tema Sakspapirer
1 –  Eventuelt

Sak 3, “Eventuelt” ble flyttet opp som sak 1 på møtet. Solveig Kristensen informerte om konferansen LTHs Pedagogiska inspirationskonferens i Lund den 17. desember. Fakultetet dekker deltakelse på konferansen for de medlemmene av studieutvalget som ønsker å delta. Hanne sender ut konferanseprogram med frister for påmelding og tar imot svar. Det skal dessuten være en MNT-konferanse i Bergen i mars 2015 arrangert av UHR, som også er relevant for utdanningslederne. Mer informasjon om dette kommer.

Det har kommet innspill om at det er uklart hva de ulike instituttene mener med betegnelser som “studieretninger”, “spesialiseringer”, “studieveier” og “studieløp” i sine programbeskrivelser. Fakultetet jobber med å få en avklaring på dette og foreslå en felles standard for MN-fakultetet.

 

 

2 – Valg av bachelorprogramportefølje

Prosessen med å velge bachelorportefølje skal munne ut i en anbefaling til instituttledermøtet og dekanatet. Forslag til bachelorprogram med kriterier og begrunnelse for utvelgelse blir sammenfattet i et notat som blir å regne som studieutvalgets anbefaling. Dette notatet ble sendt til studieutvalget torsdag 20/11. På møtet gikk vi gjennom notatet og tok imot innspill fra studieutvalget. Innspillene blir tatt inn i den endelige versjonen av notatet. Notatet blir sendt til instituttlederne for høring på instituttene i dag, fredag 21/11. Saken følges opp ved at instituttlederne tar med seg høringsinnspillene fra sine respektive institutt inn til instituttledermøtet den 27. november.

 

3 – Prosess for fase to i programutviklingen

Vi er inne i fase 2 av programutviklingen. Det er her de faglige rammene og læringsmålene for hvert enkelt studieprogram skal beskrives. Knut Mørken presenterte den videre arbeidsplanen for denne prosessen. Knut utarbeider et notat basert på presentasjonen, og dette notatet blir sendt til utdanningslederne etter helgen. Det vil bli lagt vekt på at instituttlederne er godt koplet på den videre prosessen.

 
Publisert 21. nov. 2014 14:54 - Sist endra 21. nov. 2014 14:54