Møte i Studieutvalget 28. november 2014

Saksliste

 

Sak Tema Sakspapirer
1 –  Eventuelt

Det er valgt nye studentrepresentanter til studieutvalget. De nye studentrepresentantene heter Ina Kullmann og Kristian Tuv og tar over for Sven Michael Feyning Barstad og Anne-Marthe Hovda fra vårsemesteret 2015. De nye representantene ble presentert for studieutvalget.

 

 

2 – IT-behov i undervisningen

Det er et mål at IT-gruppen ved MN og de som jobber med undervisningsplanlegging til enhver tid vet hvilken programvare instituttene trenger i undervisningen. På denne måten kan MNs IT-gruppe distribuere denne programvaren til studentene før semesterstart. Med en slik løsning vil det også bli enklere for MN-studieinfo å være oppdatert på hvilke programmer studentene trenger. IT-leder ved MN-fakultetet, Arnstein Orten, var til stede på møtet for å diskutere dette med studieutvalget. Vi ble enige om at Arnstein etter møtet sender en forespørsel til de lokale IT-gruppene ved instituttene og spør hva slags programvare de trenger til undervisningen våren 2015. IT-gruppene kontakter de emneansvarlige ved sine institutter og melder så tilbake til Arnstein og MN-IT så raskt som mulig. På sikt må vi avgjøre hvilke administrative rutiner som skal gjelde for dette innmeldingsarbeidet, men foreløpig er ikke dette avklart.

Fra sin kant vil fakultetet under “IT-tjenester” legge ut en oversikt over all programvare som er aktuell for MN-studenter, sammen med informasjon om installasjon og om hvor man får installasjonshjelp. Det kom forslag om å legge ut informasjon om aktuell programvare på semestersidene til emnene sammen med informasjon om pensum og læringskrav. Det ble ikke avklart om dette er en løsning vi velger.   

 

3 – Programutvikling InterAct

Den tentative oversikten over bachelor-/masterprogrammer med kobling mellom programmene ble presentert og diskutert i instituttledermøtet den 27/11. Oversikten er nå  korrigert i henhold til innspillene fra instituttledermøtet. Solveig Kristensen presenterte den korrigerte versjonen av oversikten for studieutvalget. Vi understreker at oversikten er foreløpig, og at det vil komme nye endringer i oversikten ettersom arbeidet med programmene skrider frem.

 
Publisert 5. des. 2014 13:13 - Sist endra 5. des. 2014 13:13