Ekstraordinært STUT-møte 7. august 2020

Knut Mørken, Hanne Sølna, utdanningsledere pluss andre fra MNs studieseksjon var tilstede gjennom videokonferanse-verktøyet ZOOM. Referat Andreas Tandberg

Sak

Tema

Sakspapirer

Sak 1. Orienteringer

MN oppretter en beredskapstelefon som ansatte kan bruke for melde fra om/videreformidle relevant smitteinformasjon til smittevernsutvalget ved MN. Telefonnummer blir lansert så raskt det er på plass.

Vi minner om at UiO-ansatte ikke skal drive oppmøteregistrering eller aktiv smittesporing, men at vi alle har ansvar for å legge til rette for effektiv smittesporing bl.a. ved å kunne vise til hvem som er ansvarlig for ulike arrangement etc. Disse tingene vil det komme mer detaljert informasjon om i løpet av de nærmeste dagene. 

 
Sak 2.

Semesterstart

Semesterstart-koordinator ved MN, Ingrid Sand, orienterte om semesterstart H20. Alle studenter har fått velkomst-epost/invitasjon til semesterstart med relevant smittevernsinformasjon. Det har vært godt oppmøte på fadderopplæringen, og MN jobber med å oppdatere smittevernet på nettsiden til semesterstart med FAQ-er etc. Beredskapsnummeret (se sak 1.) blir lagt ut på disse nettsidene etter hvert.

 
Sak 3. Kapasitet og merking av lokaler

Alle MNs lokaler er nå merket og klare. De siste lokalene blir merket mandag 10/8. Eiendomsavdelingen setter ut antibac før mandag 10/8. TP vil bli oppdatert med den nye kapasiteten, men dette kan ta litt tid. Katrine Schou sender STUT en oversikt før den tid. 1-metersregelen skal nå være overholdt i MNs lokaler.

 
Publisert 19. aug. 2020 08:20 - Sist endra 19. aug. 2020 08:20