STUT-møte 14. oktober 2020

Knut Mørken, Hanne Sølna, utdanningsledere, studentrepresentanter samt andre fra MNs studieseksjon var til stede fysisk eller gjennom videokonferanse-verktøyet ZOOM. Referat Andreas Tandberg

Sak

Tema

Sakspapirer

Sak 1. Orienteringer

  • Det er brutt ut Korona-smitte blant studenter (7 totalt) på FI, IBV og FAI. Kilden til smitten er trolig Blindern studenthjem. Saken ble håndtert av instituttene. Aktuell undervisning ble gjort heldigital og alle lokaler ble rengjort etter retningslinjene.
  • Det foregår en revidering av kvalitetssystemet ved UiO. Forslag til revidert kvalitetssystem vil bli sendt på høring til fakultetene. 
  • MN hadde et møte med IFI om pensumlistesystemet Leganto. Der ble det avdekket noen faglig/tekniske svakheter vi må diskutere med UiO. Vi tar opp saken i STUT så fort vi har hatt møte med UiO om dette.
 

Sak 2: Eksamen H20

Etter instituttledermøtet 8/10 er det nå bestemt at MN-fakultetet i all hovedsak går over fra skoleeksamen til digital hjemmeeksamen H20. Overgangen gjelder fra 1/11 2020.

Vi tok en innledende diskusjon med utdanningslederne for å avklare viktige premisser for hjemmeeksamen H20. MN sender ut e-post til utdanningslederne fredag 16/10 med forslag til prosess fremover for overgangen fra skoleeksamen til hjemmeeksamen. Se e-posten fra 16/10 i høyre marg.

E-post om overgang til hjemmeeksamen

Publisert 25. nov. 2020 14:11 - Sist endra 25. nov. 2020 14:11