STUT-møte 29. september 2021

Knut Mørken, Hanne Sølna, utdanningsledere, studentrepresentanter samt andre fra MNs studieseksjon var til stede fysisk eller gjennom videokonferanse-verktøyet ZOOM. Referat Andreas Tandberg

Sak

Tema

Sakspapirer

Sak 1: Orienteringer

  • UiO er nå gjenåpnet etter pandemien. Det er full kapasitet i Silurveien V22.

I den forbindelse kom det spørsmål fra utdanningslederne om eksamen V22: Hvordan sikrer vi at alle eksamensformer er riktige etter flere semestre med hjemmeeksamen? Hva gjør vi med eksamenstekstene i emnebeskrivelsene V22 (EPN-frist er passert)? Det kommer en e-post fra MN med informasjon om dette i løpet av uka. 

Det blir ingen  endringer på oppsettet i Silurveien dette semesteret. Det er fortsatt halv kapasitet i Silurveien og digital hjemmeeksamen som er hovedregelen H21.

 
Sak 2: Programrevisjonen fram mot H23

Utdanningslederne startet med å orientere om status for den periodiske programevalueringen ved eget institutt. Denne programevalueringen skal være ferdig i november 2021. Knut Mørken orienterte så om  programrevisjonen fram mot 2023 (Tidsplan, frister etc.). Se detaljer i presentasjon i høyre marg. Knut understreket at det er viktige med gode overgangsordninger, f. eks. i de tilfellene der programrevisjonen resulterer i skjerpede opptakskrav. 

Programrevisjonen

Sak 3: Instituttkvarteret I og med at samfunnet og universitetet nå er gjenåpnet, lanserte KURT forslag om å avholde et Real prat-seminar om eksamen etter gjenåpning. KURT foreslo å invitere både en innleder som ønsker å holde på hjemmeeksamen, en innleder som vil tilbake til skoleeksamen, samt en som er i tvil. Utdanningslederne blir bedt om å sende navn på ev. innledere til Cathrine Tellefsen/Tone Gregers.    

 

Publisert 26. okt. 2021 08:43 - Sist endra 26. okt. 2021 08:43