Har du lyst til å jobbe med Student-IT?

Student-IT ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet ser etter en ny student for en 15% stilling i begynnelsen av vårsemesteret 2021.

Informasjon om arbeidsoppgaver

Arbeidet består i å støtte studenter med bruk av deres eget utstyr (laptop o.l), samt drift og støtte på datamaskiner og printere i terminalstuene og tilsyn av AV-utstyr i MN-fakultetets auditorier og undervisningsrom. På vakt i Realfagsbiblioteket vil det være noe enkelt biblioteksarbeid. Ved behov vil den enkelte bli pålagt annet arbeid. Student-IT består av ca. 10 studenter. Vi tilbyr betalt opplæring, inkludert kurs innen IT/AV, brannvern og sikkerhet til nye ansatte.

Krav

• Du er student ved UiO
  • Du må beherske norsk flytende, både muntlig og skriftlig
  • Du bør være utadvendt, ha gode samarbeidsevner, være interessert i IT, og ha en positiv innstilling til å hjelpe andre
  • Du må ha kjennskap til Windows eller Linux og bruk av deres applikasjoner, og gjerne ha kjennskap til Mac OS X og mobile plattformer

Søknaden

Søknaden bør si noe om hvorfor du vil jobbe med student-IT, dine studieplaner ved UiO, hvilke programmer og programpakker du kjenner til, og eventuell annen relevant erfaring. Informer også om hvor mye du eventuelt har mulighet til å jobbe og om du har andre (deltids) jobber (som da vil begrense når du kan jobbe med Student-IT). I tillegg skal en søknad bestå av følgende:

• UiO brukernavn, e-postadresse, telefonnummer
  • Karakterutskrift fra UiO (eventuelt andre høyskoler og universitet), ikke utskrift fra StudentWeb. Karakterutskriftfår du hos MN-studieinfo (Vilhelm Bjerknes' hus, 1.etg.). Det er ikke nødvendig å bestille fra StudentWeb.
  • Eventuell CV og andre vedlegg.

Søknaden sendes som pdf til drift@mn.uio.no. Emnet til e-posten må være «Søknad til Student-IT».

Lønn og vaktfordeling

Laveste inngangslønnstrinn er 33 og lønnen øker med ett lønnstrinn hvert år.

Fordeling av vakter skjer i begynnelsen av hvert semester.

Søknadsfrist

Før 18. Januar 2021.

Kontaktpunkt

e-post drift@mn.uio.no

http://www.mn.uio.no/tjenester/it/hjelp/pc-stuene/blitermvakt.html

Publisert 25. juli 2013 14:55 - Sist endret 4. jan. 2021 13:24