Nettbasert applikasjonstjeneste

Fjerninnlogging

Trenger du en PC slik du kommer inn på UiO kontoen din og får tilgang til MatNat kurs-spesifikk programvarene og dine egne filer?

Student-IT gir både Windows og Linux remote desktop tjenestene og er tilgjengelig hvor som helst når som helst og på alle enheter.

Windows remote desktopen:

Hvor finner jeg Remote Desktopen?

Via nettleser: Logge inn på https://view.uio.no/portal/webclient/index.html#/  og klikk på MatNatProgramering knapen.

Det finnes programvarene som Matlab,Minitab, Anaconda,R, Origin blant mange andre.

Linux innloggingstjeneste:

Hvor finner jeg Remote Desktopen?

Via nettleser:  Logge inn på https://view.uio.no/ og klikk på MatNat arbeidsstasjon

Det finnes linux programvarene som Matlab, R, gcc blant mange andre.

Publisert 4. aug. 2016 10:42 - Sist endret 28. nov. 2019 11:20