Forskningsaktuelt

Informatikksaker fra Titan

• Ole Marius Hoel Rindal Ultralyd-forbedringer gir også utfordringer 18. feb. 2020 11:22

Pasienter og helsepersonell nyter i dag godt av at medisinsk ultralyd har gjennomgått en formidabel teknologisk utvikling. Men teknologiske framskritt kan også by på nye utfordringer.

• Bilde av snitt av kreftsvuslt Kunstig intelligens kan redusere feilbehandling av tarmkreft 13. feb. 2020 10:24

Uten store ekstrakostnader kan en kunstig intelligens gi svar på minuttet. Slik kan man unngå plagsom behandling som uansett ikke kommer til å virke.

• Realfagsbiblioteket Slik tilpasser biblioteket seg nye tider 10. feb. 2020 19:11

Det er ikke alltid så lett å vite hva brukerne dine trenger. Universitetsbiblioteket har tatt nye metoder i bruk når de skal utvikle nye tjenester. Metoden kalles design thinking, og det handler om å tenke som en designer.

Forskningsarrangementer

• timo Disputation: Timo Klock 28. feb. 2020 13:15

Doctoral candidate Timo Klock at the Department of Informatics, Faculty of Mathematics and Natural Sciences, is defending the thesis Model-based function learning in high dimensions for the degree of Philosophiae Doctor.

• trentonw_01 Disputation: Trenton Wade Schulz 4. mars 2020 13:15

Doctoral candidate Trenton Wade Schulz at the Department of Informatics, Faculty of Mathematics and Natural Sciences, is defending the thesis Exploration of Moving Things in the Home for the degree of Philosophiae Doctor.

• profilbilde-jonasdottir-150x200 Disputation: Hrafnhildur Jónasdóttir 6. mars 2020 13:15

Doctoral candidate Hrafnhildur Jónasdóttir at the Department of Informatics, Faculty of Mathematics and Natural Sciences, is defending the thesis " Creativity Under Pressure in Digital Innovation: The Case of Norwegian Game Development Start-ups" for the degree of Philosophiae Doctor.