Arrangementer

Velkommen som ny student hos oss! Her finner du en oversikt over alt som skjer den første tiden din som student.

Noen av våre tilbud til nye studenter er; forkurs i informatikk og matematikk, personlig veiledning, karriereveiledning m.m.

Kommende 5 dager

i dag aug.
Tid og sted: 14. aug. 2018 - 21. aug. 2018, Ole Johan Dahls hus

Velkommen til 3 dager obligatorisk undervisning og ulike sosiale arrangementer, blant annet møte med våre samarbeidspartnere: Simula, Sintef, Gründerskolen.

Benytt anledningen til nettverksbygging, til å bli bedre kjent med både medstudenter og forskningsgruppene ved instituttet, samt hjelp til å velge emner.

Tid og sted: 14. aug. 2018 10:00 - 11:30, Simula, Ole Johan Dahls Hus

Møt informatikken, Ifi og få svar på alt du ikke visste du lurte på.

Tid og sted: 14. aug. 2018 11:15 - 12:00, Seminarrom Logo (2438)

Har du en utdanning fra før? Da kan du søke om å bruke emner fra andre læresteder godkjent som en del av bachelorgraden din i informatikk

15 aug.

Tid og sted: 15. aug. 2018 09:30 - 16. aug. 2018 13:00, Sophus Lies auditorium

Forkurset i informatikk er opprettet for å gi en mykere studiestart for nye studenter på informatikkstudiet. Forkurset er spesielt orientert mot deg som aldri har programmert før.

16 aug.

Tid og sted: 15. aug. 2018 09:30 - 16. aug. 2018 13:00, Sophus Lies auditorium

17 aug.

18 aug.

Flere kommende arrangementer

Tid: 10. sep. 2018 - 18. sep. 2018

Alle nye bachelorstudenter i informatikk reiser på seminar med overnatting på Sundvolden.