STUT/STUA-møte 19. apr. 2017

STUT/STUA-møtet ble denne gangen holdt på Institutt for teknologisystemer (ITS) på Kjeller.
 
Til stede: Studieutvalget og studieadminsitrativt ansatte ved MNs institutter

Saksliste

Sak

Tema

Sakspapirer

1 – Nettekster, nye masterprogram

Studiewebredaktør Tone Skramstad informerte om arbeidet med nettekstene til de nye masterprogrammene. Arbeidet med tekstene går bra og følger veiledningene på nett (se STUT/STUA-referat fra 8/2). Tone Skramstad, Marianne Jakobsen, Anna H. Valberg og Sølvi Haavik jobber med tekstene og er i løpende dialog med fagmiljøene. Det er viktig at de som jobber med nettekstene ute i fagmiljøene kontakter dette teamet før de publiserer/sluttfører noen av master-tekstene. Internfristen for å få klar nettekstene er 10. mai.

 

2 – Studiedekan orienterer

Torsdag 4/5 kl. kl. 12–15 inviterer MN-fakultetet til undervisningseminar med lunsj i informatikksalen i Ole Johan Dahls hus.  Meningen med seminaret er å hjelpe faglærere til å utvikle undervisningsopplegg som gir en naturlig progresjon i utvikling av generisk kunnskap, med særlig vekt på ulike former for kommunikasjon.  Vi oppfordrer utdanningslederne til å spre denne informasjonen til alle som underviser i første semester i bachelorprogrammene samt andre interesserte (programrådsledere, «sjefsgruppelærere» og andre)

 
3 – Digital eksamen

Andreas Tandberg og Helge E. Kleivane informerte om status for prosjekt digital eksamen ved MN. I tillegg til rapport fra vårens digitale midtveiseksamener fokuserte Tandberg/Kleivane på hvordan vi skal drive kvalitetssikring fremover og hvordan vi skal få alle de 9 instituttene våre inn i arbeidet med digital eksamen. Se presentasjon i høyre marg.

Digital eksamen

4 – 

Presentasjon av ITS med diskusjon om samarbeid og grenseoppganger

Stian Løvold presenterte Institutt for teknologisystemer og aktuelle forskningsprosjekter ved instituttet. Etter avsluttende diskusjon var det omvisning på ITS og lunsj. Se presentasjonen i høyre marg.

ITS

Publisert 3. mai 2017 13:34 - Sist endra 3. mai 2017 13:34