STUT/STUA-møte 28. oktober 2020

Knut Mørken, Hanne Sølna, utdanningsledere, studentrepresentanter samt andre fra MNs studieseksjon og instituttenes studieadministrasjon var til stede fysisk eller gjennom videokonferanse-verktøyet ZOOM. Referat Andreas Tandberg

Sak

Tema

Sakspapirer

Sak 1. Orienteringer

  • Smitten er lav ved UiO. Det kommer mer informasjon om smittesituasjon og ev. tiltak ved UiO fra sentralt i morgen.
  • Ingen meldte saker til instituttkvarteret
 

Sak 2: Status eksamen

Andreas Tandberg/Knut Mørken/Helge Kleivane presenterte forslag til konklusjon for hvordan vi kan gjennomføre digital hjemmeeksamen H20. Se presentasjon i høyre marg. Vi tok imot innspill fra utdanningslederne og studieadministrasjonen.

Det ble kommentert at det er viktig å raskt sende ut informasjon til studentene om hvordan hjemmeeksamen H20 blir. Rammer for en slik e-post blir sendt til utdanningsledere senere på dagen 28/10 med beskjed om å videresende til studentene ved instituttet. Se e-posten som ble sendt ut i høyre marg.

Forslag konklusjon overgang hjemmeeksamen

E-post til studenter hjemmeeksamen H20

Sak 3: Opptaksrammer 2021

Anne-Lise S. Hansen har sendt ut en e-post om endring av opptaksrammer for studieprogrammene ved MN for studieåret 2021. Anne-Lise orienterte om saken på STUT. Se e-posten fra Anne-Lise i høyre marg. I margen ligger også dokumentet som inneholder forslag til endring av opptaksrammer.

Innspill i saken sendes til Anne-Lise innen torsdag 29.10.20.

E-post om endring av opptaksrammer

Forslag til endring av opptaksrammer

Sak 4: revisjon av kvalitetssystemet

Yvonne Halle presenterte saken. Kvalitetssystemet ved UiO blir nå revidert og er sendt på høring til fakultetene (se referater fra de to foregående STUT-møter). Yvonne ber om skriftlig tilbakemelding innen 30/10 fra instituttene ved utdanningsleder på 4 spørsmål. Se detaljer inkludert disse 4 spørsmålene i presentasjonen til høyre.    

se forøvrig e-post fra Yvonne fra 21/10 med emnet "Innspill til revisjon av kvalitetssystemet for utdanning". 

Revisjon av Kvalitetssystemet - innspill
Publisert 25. nov. 2020 14:14 - Sist endra 25. nov. 2020 14:14