Digital treffetid 19. mai 2021

Dagen STUT-møte er erstattet av en halvtimes "digital treffetid" med studiedekan. 

Knut Mørken, Hanne Sølna, utdanningsledere, studentrepresentanter samt andre fra MNs studieseksjon var til stede fysisk eller gjennom videokonferanse-verktøyet ZOOM. Referat Andreas Tandberg

Tema

Sakspapirer

Helge Balk (FI) hadde et spørsmål om muntlig eksamen: Er det OK å gjennomføre muntlig eksamen på Zoom for noen av emnestudentene samtidig som andre av studentene får møte fysisk (f.eks. pga dårlig nett hjemme)?

MN anbefaler muntlig eksamen på Zoom under Korona-pandemien. I utgangspunktet må studentene selv sørge for å oppsøke lokaler med skikkelig internett om de ikke har gode nok forhold hjemme. Ev. må studenten søke tilrettelegging om det er vanskelig å gjennomføre eksamen.

Generelt er det mulig (for et emne) å ha fysisk muntlig eksamen om emneansvarlig ønsker det, da under under visse forutsetninger. Saken var oppe i STUT høsten 2020: Les MNs anbefalinger om digital og fysisk muntlig eksamen under Korona

Anne Berit Samuelsen (FAI) lurte på om det blir programseminar til høsten. Saken var i dekanat i går, og MN planlegger for programseminar høsten 21. Mer informasjon om dette kommer.

Knut Mørken orienterte om status for gjenåpning av UiO. Det har ikke kommet flere signaler om ytterligere åpning av universitetet siden sist. Knut har vært i dialog med studentparlamentet som også er i dialog med UiO om status for gjenåpning.  

Knut orienterte også om porteføljeprosjektet ved UiO, som skal sikre mer fleksibilitet i studietilbudene våre. Se STUT-referat fra 12/5. Knut har et seminar med instituttlederne om saken snarlig.

 

 

Publisert 20. mai 2021 14:48 - Sist endra 20. mai 2021 14:48