STUT-møte 21. september 2022

Knut Mørken, Hanne Sølna, utdanningsledere, studentrepresentanter samt andre fra MNs studieseksjon var til stede fysisk eller gjennom videokonferanse-verktøyet ZOOM. referat: Andreas Tandberg

Sak

Tema

Sakspapirer

Sak 1: Orienteringer

Knut Mørken har flere verv innen feltet "IT i utdanning". Knut har siden sist vært i møte i både "Innsiktsprosjektet" (Sikt) og med Instructure (Canvas). Disse 2 møtene henger sammen, fordi førstnevnte prosjekt handler om hvilke IT-løsninger vi skal ha i sektoren fremover, mens møte 2 var med leverandøren av UiOs og sektorens LMS. 

Til våren er det MNT-konferanse. tema er "Utdanning for fremtidig arbeidsliv". Frist til å sende inn bidrag er 3. oktober 2022. Les om MNT-konferansen 2023 på KURTs side.

KD har kommet med et utkast til endring av UH-loven. UiO har skrevet utkast til et høringssvar. Vår frist for å melde tilbake på høringsutkastet til UiO er fredag. Anne-Lise S. Hansen sender ut KDs forslag til endring av UH-loven samt UiOs svarutkast etter møtet. All informasjon utdanningslederne trenger, kommer i denne e-posten

 

Sak 2: Opptaksrammer

Anne-Lise S. Hansen presenterte saken, "hvordan kan vi skape bevissthet rundt opptaksrammene", for STUT. Se presentasjon i margen. Anne-Lise sender etter møtet ut MNs svar til UiO sentralt om opptaksrammer for studieåret 2023/24. E-posten går til utdanningslederne, og frist for innspill er innen utgangen av arbeidsdagen 28/9.

Opptaksrammer

Sak 3: 

Bærekraft

Det har kommet en bestilling fra rektoratet: "Hvordan synliggjøre bærekraft i utdanningen". Dette er en oppfølging av sak på STUT 14/9 2022. Se Anja Røynes presentasjon i høyre marg.

Bærekraft i utdanningene

Sak 4: Kommer studentene på fysisk undervisning? Saken ble utsatt til neste møte  
Publisert 4. okt. 2022 15:20 - Sist endra 10. feb. 2023 12:29