Kommende 5 dager

25 mai
Image may contain: Text, Font, Logo, Line, Brand.
Tid: 25. mai 2022 17:0019:00

SPARK Norway Educational Forum are monthly open meetings organized by UiO:Life Science and SPARK Norway partners.

27 mai
Bildet kan inneholde: tegnefilm, produkt, tekst, linje, utklipp.
Tid og sted: 27. mai 2022 09:0014:00, Academic Writing Centre, Georg Sverdrups hus

Is it difficult to set aside time to write? The Academic Writing Centre arranges joint, structured “Shut Up & Write” sessions.

Tid og sted: 27. mai 2022 10:0014:00, Zoom: Academic Writing Centre

Is it difficult to set aside time to write? The Academic Writing Centre arranges joint, structured “Shut Up & Write” sessions.

Flere kommende arrangementer

Tid og sted: 3. juni 2022 10:0014:00, Zoom: Academic Writing Centre

Image may contain: .
Tid og sted: 3. juni 2022 13:1516:00, Chemistry building: Auditorium 2

Msc. Morten Ledum at the Department of Chemistry, Faculty of Mathematics and Natural Sciences, is defending the thesis « Hamiltonian hybrid particle-field method for biological soft matter: Efficient simulation and machine learning approaches » for the degree of Philosophiae Doctor.

People talking.
Tid og sted: 9. juni 2022 17:0020:00, Forum auditorium, Oslo Science Park

Welcome to the second Life Science Growth House innovation hangout – a new meeting place for academia and industry. This hangout is a collaboration with the Association of the Pharmaceutical Industry in Norway (LMI). Topic: Tomorrow’s medicine – advanced therapies, cell therapy, precision medicine and nuclear medicine.

Illustrasjon av Livsvitenskapsbygget.
Tid og sted: 14. juni 2022 14:0015:00, Store auditorium, Domus Medica

UiO-ansatte og andre med tilknytning til livsvitenskap inviteres til  informasjonsmøte om Livsvitenskapsbygget. Møtet er rettet mot ansatte og studenter på Det medisinske fakultet, men åpent for alle som ønsker å holde seg oppdatert om utviklingen i prosjektet.

Illustrasjon av Livsvitenskapsbygget.
Tid og sted: 16. juni 2022 15:0016:00, Kjemibygget, auditorium 3

UiO-ansatte og andre med tilknytning til livsvitenskap inviteres til  informasjonsmøte om Livsvitenskapsbygget. Møtet er rettet mot ansatte og studenter på Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet, men åpent for alle som ønsker å holde seg oppdatert om utviklingen i prosjektet.