Gågruppe i vinter

Trenger du en tur ut? Se et annet menneske? Luft i ansiktet, blod i beina og en liten samtale?

Bildet kan inneholde: mennesker i naturen, sti, gå, grusvei, eventyr.

Photo by Annie Spratt on Unsplash

(See English translation below)

Med digital undervisning og nedstengte treningssentre opplever mange av dere at dagene er like og at det kan være vanskelig å motivere seg til å jobbe med studiene. Fysisk aktivitet og frisk luft er viktig for å lære og det er godt med et avbrekk om man skal jobbe optimalt med studiene.

Velkommen til GÅGRUPPE for studenter

Dette er helt gratis, veldig enkelt, og krever ingenting annet enn at du kan gå og kanskje du vil prate litt om hva som helst.

Sammen med gruppen går Victoria Haynes, som jobber i studieseksjonen på fakultetet. Victoria har jobbet med veiledning av studenter, og er utdannet pedagog fra UV. Hun har hatt mange gågrupper tidligere, og gleder seg til å ta opp tilbudet igjen.

Vi holder selvsagt avstand og smittevernregler, og setter et tak på maks 10 studenter per gang etter påmelding.

Tid: Onsdager fra og med 27. januar

Klokken: 12.30 (varighet ca en time, vi går en tur rundt campus og omegn)

For hvem: MN-studenter, hvor mange vi blir samtidig avhenger av påmelding (maks 10).

Oppmøte: Utenfor Vilhelm Bjerknes' hus

Påmelding:

Onsdag 24. februar

Onsdag 3. mars

Onsdag 10. mars

Onsdag 17. mars

Spørsmål? Kontakt Victoria Haynes

ENGLISH VERSION

If you are fed up with sitting inside by the computer, and would like some fresh air and a different setting, The MN Faculty invites our students to come take a walk every Wednesday at 12.30 PM this winter.

The walking groups will depart from Vilhelm Bjerknes' house, and this is free of charge, easy to join and requires no preparation.

Students will be joined by Victoria Haynes, employed at the Studies Section of the Faculty, who has worked with student counselling and has initiated several walking groups in the past.

Walking groups, every Wednesday at 12.30 PM (approx 1 h duration), outside Vilhelm Bjerknes' house. For MN Faculty students.

Please register for each group through these forms:

Wednesday 24 February

Wednesday 3 March