studere realfag teknologi uio studier brosjyre informasjon

Kjenner du noen som vil du studere realfag og teknologi? Studietilbud ved MN 2020/2021 finner du i denne brosjyren.

Workshop på kontor

UiOs nyeste kandidatundersøkelse viser at en grad fra MN-fakultetet er en sikker vei til jobb. Hele 81 prosent av de yrkesaktive oppgir at de er i fast stilling, noe som er høyest på UiO.

Bilde-kollage av Sokrates, studenter og kunstig intellignes.

Hver høst får 20 ambisiøse studenter muligheten til å ta det prestisjefulle Honours-programmet innen realfag eller humaniora. Programmet er det eneste av sitt slag i Norge.

MN- fakultetet søker flere engasjerte realfagstudenter til skolebesøk på videregående skoler. Gjennom året har vi også ulike arrangementer, stands o.l. som du også gjerne kan få jobbe på. Dersom du vil ha en ekstrajobb der du viser at realfag er spennende og samfunnsrelevant, ønsker vi å høre fra deg.