Student utenfor Covid-19 teststasjon på campus

Tirsdag 2. mars kl. 10.00 starter SiO Helse koronatesting i stor skala av studenter og ansatte ved Universitetet i Oslo. Alle som skal innom Blindern campus i løpet av de neste tre ukene blir oppfordret til å ta en hurtigtest én gang i uken.

Er du PhD-student, postdoc eller masterstudent innen livsvitenskap og er på jakt etter karrieremuligheter utenfor akademia - bli med på Young Talents 16. februar på Zoom! Du får høre inspirerende innlegg av administrende direktør Ingunn Midttun Godal i Mattilsynet, i tillegg til foredragsholdere fra DNV GL, AstraZeneca, Mowi, Norsvin og gründer Morten Isaksen fra Bio-Me.

glade ungdommer som samles på Fysikkbakken for semesterstart

Ustrukturert, demotivert og eksamenstressa. Kjenner du deg igjen? Du er ikke alene. Føler du på ensomheten av å sitte hjemme alene med bøkene foran deg er det råd å hente.