Aktuelle studiesaker

studere realfag teknologi uio studier brosjyre informasjon
Publisert 24. jan. 2020 14:42

Kjenner du noen som vil du studere realfag og teknologi? Studietilbud ved MN 2020/2021 finner du i denne brosjyren.

Bildet kan inneholde: mennesker, sosial gruppe, ungdom, samfunnet, begivenhet.
Publisert 5. juli 2019 13:08

Til stor glede for studentene på bachelorprogrammet i biovitenskap starter det høsten 2019 et nytt emne; BIOS3050 - Arbeidspraksis i biovitenskap. Studentene vil få både arbeidserfaring og trening i formidling og skriving.

To studenter holder frem bærekraftsmåle ti og tretten.
Publisert 5. juni 2019 13:35

Det er ikke ofte at én enkelt students engasjement resulterer i et stort samarbeidsprosjekt mellom mange institusjoner og ett helt nytt studietilbud. Men det har blitt resultatet av innspillet vi fikk fra utvekslingsstudent Jennifer Vallee fra Canada.

Workshop på kontor
Publisert 28. mai 2019 11:24

UiOs nyeste kandidatundersøkelse viser at en grad fra MN-fakultetet er en sikker vei til jobb. Hele 81 prosent av de yrkesaktive oppgir at de er i fast stilling, noe som er høyest på UiO.

Publisert 20. mai 2019 13:13

Kandidater fra Universitetet i Oslo klarer seg fint i arbeidslivet. Det viser Kandidatundersøkelsen, som ble offentliggjort i dag. Ekstra godt går det med dem som har lang utdannelse, og som er flinke til å kommunisere sin egen kompetanse.

Bildet kan inneholde: Arkitektur, Tre, Logo.
Publisert 9. mai 2019 09:11

Bike Kitchen er stort i USA. Nå er Blindern første campus ut på landsbasis med å åpne sin egen sykkelkafé for studenter. Målet er å gjøre det enklere og mer attraktivt for studenter å sykle i hverdagen.

Bildet kan inneholde: Forskning, Kjemi, Apotektekniker, Kjemiker, Kjemisk ingeniør.
Publisert 26. apr. 2019 08:30

Masterstudenter ved seks institutter ved UiO kan søke UiO:Livsvitenskap om midler til å teste innovative ideer i laboratoriet. Tiltaket er spiren til et såkalt biomakerspace i det kommende livsvitenskapsbygget ved UiO. Studentakseleratoren Insj UiO og legemiddelfirmaet Bayer er UiO:Livsvitenskaps partnere i prosjektet.

Bilde kollage av Sokrates, studenter og kunstig intellignes.
Publisert 28. mars 2019 09:00

Hver høst får 20 ambisiøse studenter muligheten til å ta det prestisjefulle Honours-programmet innen realfag eller humaniora.

Publisert 27. aug. 2013 13:24

MN- fakultetet søker flere engasjerte realfagstudenter til skolebesøk på videregående skoler. Gjennom året har vi også ulike arrangementer, stands o.l. som du også gjerne kan få jobbe på. Dersom du vil ha en ekstrajobb der du viser at realfag er spennende og samfunnsrelevant, ønsker vi å høre fra deg.