English version of this page

E-postlister ved Matematisk institutt

Her finner du en oversikt over hvilke e-postlister som fins ved Matematisk institutt, og hvem du får tak i når du sender til listene. Lurer du på hvilke lister du selv står på, kan du finne ut av det ved å logge deg på uios eget listesystem: sympa.uio.no/math.uio.no med vanlig uio-bruker/passord.

Husk: ikke send mer e-post enn nødvendig (vi er alle ansvarlige for hva vi fyller hverandres innboks med).

Alle / Ansatte

• ansatte[at]math.uio.no - alle som har en naturlig tilknytning til Matematisk institutt, det vil si ansatte, emeriti og stipendiater

Seksjonene

Forskningsgruppene

Noen forskningsgrupper har egne lister som de bruker til seminarinvitasjoner o.l. Ta kontakt med lederen for den enkelte forskningsgruppe hvis du har spørsmål om disse listene (de administreres av gruppene selv).

Andre lister

Hvis du har spørsmål om instituttets e-postlister, kontakt Elisabeth eller Yngvar

Publisert 28. apr. 2014 15:41 - Sist endret 6. jan. 2017 11:13