Student-IT

Hva kan Student-IT bidra med?

Student-IT kan svare på spørsmål du har om IT-tjenestene ved UiO. Vi kan gi ut brukernavn og passord dersom du skulle ha glemt dette (husk gyldig legitimasjon), eller finne ut hvorfor kontoen din ikke virker.

Vi kan assistere med vanlig bruk av PC, samt hjelpe til med Office-bruk.

Vi kan assistere med trådløst nett på bærbare maskiner og mobile enheter, samt hjelpe studenter med å få tilgang på programvare som UiO tilbyr studenter.

Vi hjelper deg med installasjon av nødvendig programvare til bruk i digital eksamen. Vi bistår i andre tekniske spørsmål du måtte ha om digital eksamen.

Student-IT har i tillegg ansvaret for vedlikehold av de ulike PC-stuene som finnes ved Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet (MN). Det kan derfor til tider være ubemannet i skranken vår, men send en e-post så tar vi kontakt så snart vi kan.

Skanning

Det er scannere tilgjengelig i Abelstua i Niels Henrik Abels hus, og på Realfagsbiblioteket i Vilhelm Bjerknes' hus. Om du trenger assistanse, ta kontakt med Student-IT, eller bibliotekarene.

PC-stuer

Student-IT drifter PC-stuene som er tilgjengelig for studenter på MN. I menyen til høyere kan du se en oversikt over hvilke stuer som finnes.

Hjelp med laptop

Vi kan hjelpe til med installasjon av programvarer på private PCer.

Vi hjelper deg med klargjøre privat PC for digital eksamen.

Skal du kjøpe ny datamaskin, har UiO kjøpsråd på nett.

Utlån av laptop

Fakultetet har bærbare datamaskiner med Fedora Linux tilgjengelig for utlån på Realfags-biblioteket i Vilhelm Bjerknes hus 2. etasje. Du kan bruke dette nettskjemaet til å signere avtalen for å  låne ut bærbare datamaskiner. Her kan du lese mer om laptop detaljer.

Kontaktinformasjon

Skranke: 2. etg. Vilhelm Bjerknes' hus. Se kart

Åpningstider:
Man-Fre: 08.00-22.00
Lør-Søn: 10.00-18.00

E-post: student-it@mn.uio.no

Telefon: (+47) 228 54181

Ved hastesaker utenom våre åpningstider, kontakt Houston.

PC-stuer

Realfagsbiblioteket - 2. etg. i Vilhelm Bjerknes' hus.
Se kart.

Abelstua - underetg. i Niels Henrik Abels hus. Se kart.

Årshjul