English version of this page

Aktuelt om instituttet

Aktuelle saker

• Bildet kan inneholde: rektangel, gjøre, parallell, bok, utgivelse. Almanakken for 2022 er her 2. des. 2021 08:58

Hold deg oppdatert på soloppgang, solnedgang, formørkelser, månens deklinasjon osv. gjennom Almanakken 2022.

• Innerst i Trollfjorden med Hurtigruten Beccas drømmejobb 12. nov. 2021 22:47

Lei av zoom-møter og hjemmekontor, ordnet RoCS stipendiat Rebecca Robinson seg jobb på Hurtigruten som Expedition Lecturer. Foredragene om sola og nordlyset inngår i doktorgraden ved Institutt for teoretisk astrofysikk.

• Undervisning av ungdomsskoleelever på universitetet En soltime med RoCS 25. okt. 2021 13:28

60 elever og 3 lærere fikk en "Sun hour" med RoCS - Rosseland senter for solfysikk som forberedelse til en Europeisk solkonkurranse. Drømmen er å vinne en tur til det Svenske solteleskopet på La Palma.

Bildet kan inneholde: atmosfære, verden, lilla, naturlandskap, himmel.

Les våre blogginnlegg på Titan.uio.no

"Women in Astrophysics" er en blogg om universets fødsel, teleskoper og satellitter, livgivende stjerner, regn på solen og mye mer ... fortalt av de kvinnene som utforsker dette.