Bølgelengde, hulen


 

A Cave Tenk deg at du er uheldig og faller ned i en mørk hule uten lommelykt. A Basketball Men du er heldig likevel: du har med deg selvlysende basketballer. Plutselig hører du en brummende lyd. Er det en blodtørstig bjørn, eller er det bare vennene dine som vil spille deg et puss?
 

For å finne ut det, kaster du desperat basketballer i retning av den brummende lyden og legger merke til hvor de treffer. På den måten kartlegger du omrisset til skapningen foran deg.

 

Hjelp! Siden basketballene er så store, er det eneste du kan lære når de preller av skapningen foran deg at den er høy og bred.

 


A Tennis ball Heldigvis hadde du OGSÅ med deg selvlysende tennisballer. Du kaster disse mot brummingen og belønnes av følgende bilde:

 

Hmm...ikke mye bedre. Tennisballene er fortsatt for store til at du får bestemt formen på gjenstanden de treffer med noen særlig grad av nøyaktighet.

 


Marbles

Flaks! Du har også med deg selvlysende klinkekuler! Du kaster disse mot vesenet foran deg og ser at du nå får et temmelig godt bilde av vesenets form. Det er stort, foroverlent og har digre klør. En bjørn!

 

Din siste tanke er at du måtte bruke de minste prosjektilene for å få mest informasjon om din skjebne!

Ingen bjørner ble plaget da denne web-siden ble laget!

 

Publisert 4. mars 2011 09:58 - Sist endret 9. mars 2011 14:05