Kommende 5 dager

i dag aug.
Tid og sted: 14. aug. 2018 - 21. aug. 2018, Ole Johan Dahls hus

Velkommen til 3 dager obligatorisk undervisning og ulike sosiale arrangementer, blant annet møte med våre samarbeidspartnere: Simula, Sintef, Gründerskolen.

Benytt anledningen til nettverksbygging, til å bli bedre kjent med både medstudenter og forskningsgruppene ved instituttet, samt hjelp til å velge emner.

Tid og sted: 15. aug. 2018 09:30 - 16. aug. 2018 13:00, Sophus Lies auditorium

Forkurset i informatikk er opprettet for å gi en mykere studiestart for nye studenter på informatikkstudiet. Forkurset er spesielt orientert mot deg som aldri har programmert før.

17 aug.

18 aug.

19 aug.

20 aug.

Flere kommende arrangementer

Tid: 10. sep. 2018 - 18. sep. 2018

Alle nye bachelorstudenter i informatikk reiser på seminar med overnatting på Sundvolden.

Tid og sted: 18. sep. 2018 - 20. sep. 2018, Longyearbyen, Svalbard

Norsk Informatikkonferanse (NIK) har sitt 30-års jubileum i 2018 og vi markerer dette ved å holde NIKT2018 på Svalbard.