Kommende 5 dager

30 sep.
Image may contain: Terrestrial plant, Urban design, Font, Art, Grass.

Recycling and sustainable technology design with ocean plastic.

Bilde av jesus
Tid og sted: 30. sep. 2022 18:0023:59, Realfagsbiblioteket, Vilhelm Bjerknes' hus

Vi inviterer deg til en forsmak på fremtiden på en forskerfest av en forskernatt. Kommer du til å trives i vår skapte fremtid hvor musikk lages av kunstig intelligens og kvelden ledes av en robot. Vil drinkene i baren smake like godt? Bli med på en kveld inn i både utopien og dystopien – du kan selv velge hva du foretrekker og hvor du vil oppholde deg.

Flere kommende arrangementer

Picture of the candidate

Doctoral candidate Erik Bryhn Myklebust at the Department of Informatics, Faculty of Mathematics and Natural Sciences, is defending the thesis Ecotoxicological Effect Prediction
using a Tailored Knowledge Graph

for the degree of Philosophiae Doctor.

Picture of the candidate

Doctoral candidate Dennis Gan at the Department of Informatics, Faculty of Mathematics and Natural Sciences, is defending the thesis New Venture Governance and Accelerated Growth; Toward Board Superstructures in Venturing Firms for the degree of Philosophiae Doctor.

Picture of the candidate

Doctoral candidate Ali Dadashi at the Department of Informatics, Faculty of Mathematics and Natural Sciences, is defending the thesis Ultra-Low-Voltage and Energy-Efficient Circuit
Techniques for iOTs
for the degree of Philosophiae Doctor.

Bilde av bokomslag.
Tid og sted: 11. okt. 2022 15:0016:30, The Science library, Vilhelm Bjerknes' hus

Welcome to our Book launch: Digital development - Stories of hope from health and social development.