Kommende arrangementer

Tid og sted: 28. jan. 2020 16:0018:00, Informatikkbiblioteket, Ole Johan Dahls hus

Ønsker du å lære om hvordan man kan programmere en mikrokontroller?

28.1.20 holder Sonen kurs på informatikkbiblioteket. Kom å lær hva Arduino er og hvordan du kan bruke denne microcontrolleren.

Image may contain: Woman, Hair, Face, Eyebrow, Hairstyle.
Tid og sted: 29. jan. 2020 13:15, Kristen Nygaards sal (5370), Ole-Johan Dahls hus,

Doctoral candidate Abhishek Singh at the Department of Informatics, Faculty of Mathematics and Natural Sciences, is defending the thesis “Privacy- Preserving Data Dissemination in User Groups” for the degree of Philosophiae Doctor.

Image may contain: Woman, Hair, Face, Eyebrow, Hairstyle.
Tid og sted: 3. feb. 2020 13:15, Smalltalk, Ole Johan Dahls hus

Doctoral candidate Andrea Alessandro Gasparini at the Department of Informatics, Faculty of Mathematics and Natural Sciences, is defending the thesis “Design Thinking for Design Capabilities in an Academic Library” for the degree of Philosophiae Doctor.

Image may contain: Necklace, Hair, Face, Eyebrow, Hairstyle.
Tid og sted: 13. feb. 2020 14:0016:00, Ole-Johan Dahls hus

Dette foredraget av Mia Landsem handler om hvor bilder havner når de urettmessig deles på nett, og hva som kan være konsekvensene for offer og gjerningsperson. Alle interesserte er velkommen.