Studiestart for nye bachelorstudenter

Tidligere

Tid og sted: 16. aug. 2022 13:1514:15, Auditorium Smalltalk, OJD

Har du en utdanning fra før? Da kan du søke om å bruke emner fra andre læresteder godkjent som en del av bachelorgraden din i informatikk.

Tid og sted: 16. aug. 2022 09:1512:00, Sophus Lies auditorium

Forkurset i informatikk er opprettet for å gi en mykere studiestart for nye programstudenter og undervises i Sophus Lies auditorium etterfulgt av lab i Ole-Johan Dahls hus. Du lærer å arbeide selvstendig på egen laptop og IFI-maskiner med å administrere, redigere og kjøre Python-programmer.

Bilde fra Jentedagen med samling utenfor Ole-Johan Dahls hus
Tid og sted: 14. aug. 2022 16:0020:00, Ole Johan Dahls hus

Jentedagen er for alle som identifiserer seg som jenter. Hvis du er usikker, så er du hjertelig velkommen! Tilbudet gjelder deg som starter på ett av våre bachelorprogrammer eller årsenheten høsten 2022.

Jentedagen er et likestillings- og mangfoldstiltak og målet er å forbedre balansen der representasjonen er ujevn.